Internship 2008 – O alta varianta

V-am prezentat concluziile mele despre studentcv.ro si oferta lor de internship pentru 2008. Oferta care era destul de penibila. :-q
Din fericire exista si alte solutii, si anume www.startinternship.ro. Websitul se prezinta mult mai profesional iar firmele care sunt prezentate ca fiind colaboratori pentru acest program sunt firme de renume.
De curiozitate am mers mai departe si mi-am facut chiar si un cont iar cu ocazia asta am descoperit ca in Dambovita sunt 2 orase noi : Troy si Adafadas. ;))
Dupa inregistrare urmeaza o parte unde trebuie introduse mai multe informatii si de asemenea trebuie trimis un cv si o scrisoare de intentie. Partea buna e ca pe site exista modele ce pot fi descarcate si completate. Partea proasta e ca, daca le lasati cu acelasi nume si incercati sa le uploadati, o sa apara pe acolo o eroare. Cel putin la mine asa a aparut. Insa tot nu e gata. La sfarsit trebuie sa completati un test online cu cateva probleme de gandire. La care am obtinut un punctaj de 80%. B-)

Daca sunteti studenti si va intereseaza subiectul internship va sfatuiesc sa va faceti cat mai repede un cont, sa completati cu simt de raspundere tot ce e necesar si sa va concentrati la test. 😉

4 comments

 1. Buna,

  Mi-a spus un prieten ca esti implicat in acest eveniment de la guvern, START Internship.

  Ma intereseaza si pe mine sa-mi fac un site asemanator si nu stiu acum cu cine sa vorbesc.

  Flavius

 2. Nu sunt implicat in nici un fel si nu am nici o legatura cu cele 2 siteuri. Doar le-am testat si mi-am spus parerea despre ele.
  Totusi, daca vrei sa faci un site despre internship cred ca este cam tarziu acum. 😉

 3. In general programele de internship se desfasoara pe durata verii. Si pana atunci mai e cam o luna. 😉
  Daca vrei sa faci un site de la zero dureaza pana il realizezi, pana in promovezi …

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.