zambesc.com RSS Feed

In Canada fara viza

Astazi mi-a ajuns la urechi o informatie, cum ca se poate merge in Canada fara viza. Fantastic ar spune multi, cu toate acestea nu am auzit pe nimeni sa urle de bucurie. Pe strazi aceeasi monotonie, sa nu fie nimeni interesat de Canada ? Ba da, multi cunoscuti ar pleca imediat in Canada, problema e ca cei din Canada nu prea ne primesc. Adica ne primesc fara viza dar cu o conditie: trebuie sa fim milionari. Pai stiti voi vreun milionar care ar pleca in Canada, cand aici in Romania are tot ce ii trebuie daca e milionar. Poate totusi ar fi un milionar care ar pleca in Canada… Voiculescu, doar ca momentan scrie nu stiu ce lucrari stiintifice pe la biblioteca din Rahova.

In fine nu acesta e subiectul, ci Canada. Deci Canada ne vrea daca avem bani si nu putini bani ci milioane de euro sau dolari. Deci se poate merge in Canada fara viza doar ca mai intai trebuie sa castigam potul cel mare la 6 din 49. Uau ce ne-au crescut sansele sa mergem in Canada fara viza. Mai asteptam totusi si alte criterii, in genul: in Canada fara vize daca puteti levita, sau daca puteti sa va tineti respiratia 24 de ore. Sau ceva mai simplu, daca puteti sa beti un butoi de vodka, pardon asta e pentru viza de Rusia.

, ,
Un Comentariu
  1. caius :

    A zis pe data de 17 august, 2014

    Asta e praf in ochii, milionarii pot calatorii oriunde in lume, chiar si in spatiu.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*