Harry spune că fratele său l-a trântit pe jos

Prinţul Harry, aflat în conflict cu familia regală britanică, îl acuză pe fratele său, William, că l-a trântit la podea în timpul unei dispute în 2019, potrivit unui fragment din viitoarea sa carte, obţinut miercuri de cotidianul The Guardian, informează AFP.

Harry şi soţia sa, Meghan, au renunţat la funcţiile regale în 2020, într-o despărţire de Casa Regală foarte mediatizată de ambele părţi ale Atlanticului.

De atunci, cuplul, care locuieşte în SUA, a criticat public familia regală în mai multe rânduri în interviuri sau într-un recent documentar difuzat pe Netflix.

În cartea sa „Spare”, care va fi lansată pe 10 ianuarie, Harry susţine că a fost atacat fizic de fratele său mai mare, William, în timpul unei dispute care ar fi avut loc la Londra în 2019, potrivit The Guardian.

În timpul altercaţiei, prinţul în vârstă de 38 de ani l-a acuzat pe William că aceasta a spus despre Meghan că este o femeie „dificilă” şi „nepoliticoasă”, înainte ca tonul să escaladeze şi să se profereze insulte, potrivit cotidianului britanic.

După un schimb aprins de replici, „(William) m-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi m-a trântit la podea”, a povestit Harry.

„Am aterizat pe bolul câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat”, a declarat prinţul, menţionând că a rămas la pământ „ameţit”, înainte de a-i cere fratelui său să plece.

William şi-a cerut apoi „scuze”, a precizat el.

Altercaţia l-a lăsat pe Harry cu „zgârieturi şi vânătăi”, a adăugat el, potrivit The Guardian.

Prinţul Harry declarase într-un extras de interviu publicat luni că ar vrea să „reia legătura” cu tatăl său, regele Charles al III-lea, şi cu fratele său, William, de care părea foarte apropiat anterior.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.