zambesc.com RSS Feed

Ganduri din copilarie..avioane

Urmarind stirile despre satelitul american care va cadea pe Pamant, mi-am adus aminte de anumite ganduri, dorinte pe care le aveam pe la 5-6 ani. Intr-o zi trecuse un elicopter, era primul pe care il vedeam , era foarte jos si facea un zgomot ciudat si nou pentru mine. Una din framantarile mele din perioada aceea era ,, de ce zboara pasarile, avioanele, etc”…ceva in genul reclamei cu fluturele.
Incepusem sa imi doresc foarte mult un elicopter, de fapt nu il ceream nimanui cum faceam pentru alte lucruri, ci imi doream sa sa prabuseasca in gradina. Nu pot fi decat multumit ca nu s-a implinit. Daca mai exista cineva cu o dorinta asemanatoare, acum sunt sanse ca aceasta sa se implineasca, poti sa ai un satelit, sau o parte dintr-un satelit american in gradina………………Sa speram ca nu va pica in capul cuiva.

, ,
Un Comentariu
  1. Bluee :

    A zis pe data de 27 septembrie, 2011

    La cine pica meteoritul se va face cu banuti, asta daca nu ii pica in cap..sigur vor fi o gramada de nebuni care vor dori sa cumpere o bucatica din meteorit.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*