Fotbal fara fotbalisti

Ne-am calificat, da, ura, ura…Dar parca nimeni nu se bucura. Fotbalul poate fi pacalit pana intr-un punct si aceasta doar pe teren. Cat priveste tribunele este imposibil sa pacalesti publicul. De aici si lipsa unor manifestari de bucurie ca urmare a calificarii noastre la Campionatul European din Franta. Nu zic ca e un lucru rau ca ne-am calificat, dar ma apuca rusinea cand ma gandesc cu cine ne vom prezenta. Sau poate vom avea niste surprize. Poate de data aceasta vor fi lasati acasa toti cei care se antreneaza prin Bambu pe sub mese si pe mese. Iar dopurile de la licorile bahice sunt mingea lor preferata.

Cu alte cuvinte ar trebui sa facem o selectionata cu jucatori din campionatele judetene, macar ne asiguram ca se va juca fotbal ­čÖé . Oameni obisnuiti cu bun simt, care au job-uri care mai de care, adica de la dulgher la zugrav. Si foarte important, mijlocul lor de transport nu e un bolid de sute de mii, ci bicicleta sau tramvaiul. Persoane care odata ajunse pe teren dau totul pentru jocul de fotbal, si nu cad ca mustele daca ii atinge cineva.

Iar cat priveste jucatorii ,, valorosi ” cu care ne-am pricopsit la nationala ar trebui directionati catre jocuri de fotbal online. Poate acolo o sa faca fata, nu se alearga, pot consuma ce vor muschii lor, nu trebuie sa mearga la antrenament. Cam tot ceea ce fac si acum la nationala, doar ca aici le mai ” sare ” lumea in cap. Iar noi publicul am fi scuti sa privim jocuri de fotbal cu lesinati si impiedicati.

Glumim ­čÖé , dar realitatea nu e departe, cu mici exceptii acei cativa debutanti carora inca nu li s-a urcat vedetismul la cap. Dar sigur se va rezolva, stilul acesta ,, sportiv” de viata este molipsitor. Nu poti face treaba cu jucatori fara ,, griji ”, nu zic ca ar trebui sa recrutam jucatori din cei care au de la 2-3 rate la banca, dar pana la urma nu ar fi o solutie rea. Cu personaje a caror grija cea mai mare e gelul din par si praful de sub nas nu avem cum sa razbim in fotbal.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.