Fluturi la nunta

Sunt iubitor de animale, imi plac si anumite insecte, fluturii de exemplu fiind superbi in cadrul lor natural. Insa nu prea ma pot obisnui cu noul trend sau mai degraba cu noua fita; fluturii care sunt eliberati la nunta. Mi se pare total deplasat sa tii intr-o scatula fluturi ca ulterior sa ii eliberezi pe cei care au supravietuit. Si toate astea pentru ca sa arati cat de multi bani ai.

Probabil multi vor spune ca e un gest romantic, eu nu vad nici un romantism in a chinui bietele insecte. Altii aleg porumbei, nici varianta aceasta nu e una care sa ma incante, mai tot timpul la decolare pasarile se ,,descarca”, decorand nuntasii cu ce-a mai ramas din grauntele ingerate. Plus ca multi cand aud de porumbei la nunta se asteapta la cu totul altceva ; o tocanita de porumbel.

Sunt curios ce urmeaza dupa porumbei si fluturi la nunta..poate melci.., probabil ca nu ..,se misca prea incet :D. Daca tot sunt unii adeptii insectelor le-as recomanda tantarii ca sunt gratis, ei vin oricum.

7 comments

  1. Nu ii suport pe astia cu asemenea figuri…Confetti nu le mai ajunge?

  2. Daca tot au bani, sa inchirieze/cumpere porumbei albi, nu sa chinuie bietele vietati!

  3. Mda.. intr’adevar mi se pare de prost gust.. mi se pare mult mai dragut cu orez confettii si atat 😀 si poate, 2 porumbei ca se spune ca aduc noroc dar .. Fluturi ??? de unde pana unde ?? 😐 pfff

  4. Fluturii Niste fitze .. porumbeii un mare …””cliseu”” nu as organiza asa ceva pentru nunta mea nici daca m-ar plati cineva .

  5. Oamenii din păcate nu-și dau seama de ceea ce fac, pur și simplșu fac și ei ce mai văd pe la alții și se cred mari și tari, în schimb nu sunt decât niște superifiacli. Au un ego cât casa, dar este treaba lor, dacă n-au altceva mai bun de făcut. Ei din păcate nu mai știu ce înseamnă viața…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.