zambesc.com RSS Feed

Filme care vor aparea

Din cand in cand ma mai uit pe internet sa vad ce filme urmeaza sa apara. Apoi imi fac o lista ca sa nu uit de ele. big grin

The Happening : o drama/sf ce pune fata in fata omul impotriva naturii. Ideea filmului pare destul de interesanta si secventele din film te fac sa iti doresti sa afli mai multe despre aceasta poveste
Terminator 4 : toata lumea stie de seria Terminator si ideea din spatele ei. Nu stiu daca Schwarznegger va mai juca si in partea asta (e cam batran totusi). Actiunea se pare ca are loc dupa evenimentele din Terminator 3 iar in centrul povestii se afla John Connor, liderul rezistentei impotriva robotilor.
Transformers 2 : e adevarat, Transformers e un film mai mult pentru copii, insa mie mi-a placut povestea si actiunea filmului. Momentan nu se stie ce se va intampla in a doua parte a filmului asa ca nu pot decat sa astep lansarea unui trailer.
Hellboy II: The Golden Army : daca v-a placut prima parte probabil ca veti dori sa vedeti si partea a doua. Eu am pus acest film pe lista mea de asteptare.

,
3 Comentarii
 1. mim :

  A zis pe data de 10 martie, 2008

  eu astept The Happening happy , imi place acest gen de film

 2. The Happening - Trailer | Zambesc :

  A zis pe data de 15 iunie, 2008

  […] The Happening era unul din filmele pe care le asteptam sa apara anul asta. Si chiar a fost lansat […]

 3. AM :

  A zis pe data de 24 mai, 2012

  Nu mi-a placut The Happening pentru ca nu indragesc genul acela de film. Mi-a placut in schimb Terminator 4 si Transformers.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*