zambesc.com RSS Feed

Fete frumoase dar insuportabile

Ieri am stat la coada la o patiserie din acelea care servesc la gemulet. Am avut privilegeiul ca in fata mea sa fie doua tinere cochete si in acelasi timp pot spune ca erau frumoase, undeva intre 9 si 9,5 daca ar fi sa le dau o nota. E foarte placut cand ai de asteptat sa ai parteneri ,,de coada” persoane cu care sa iti ,,clatesti” ochii.

Si cum spuneam, intr-adevar fetele aratau bine, aveai ce admira, insa, amandoua aveau o mare problema: vorbeau extrem de urat. Adica la doua cuvinte rostite al treilea era o injuratura sau ceva porcos, cuvinte care nu te asteptai sa fie rostite de doua fiinte dragute, delicate si pe la vreo 17 – 18 ani. Nu ca as fie eu sensibil, insa vorbele folosite se aud extrem de rar chiar si la baieti. Nu inteleg de ce se mai imbraca frumos, de ce se epileaza, se aranjeaza daca ele vorbesc de parca scuipa gunoi. Acum inteleg perfect rostul schociului, desi nu cred ca ar rezista nici acesta pe o astfel de gura.

,
17 Comentarii
 1. Jo :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  Asa vorbesc cele supranumite piti

 2. Dodo :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  piti toate

 3. Merlin :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  De multe ori si eu am senzatia ca folosirea unei perii de sarma ar rezolva problema.

 4. Sis :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  Inteleg perfect ce zici insa sa vezi bataie intre astfel de fete cu pumni si picioare si atunci sunt curios de parerea ta.Asta cu injuratul intradevar este un soc,ptr ca nu te astepti sa auzi asa ceva de la o fata.

 5. Adrian Nechifor :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  Probabil ca in opinia lor a fi civilizat inseamna sa te imbraci bine si sa te dai cu tot felul de creme si alte unsori. Au dreptate, dar asta e doar o mica parte din conceptul asta de civilizatie.

 6. Ioana :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  Erau doar niste pitzipoance happy

 7. dePop :

  A zis pe data de 17 decembrie, 2011

  Fetele aratau bine din toate punctele de vedere, pareau chiar genul inocent, de aceea am ramas oarecum socat.

 8. Gen :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2011

  Ni suport astfel de fete , sunt asa niste increzute , dar sunt proaste de mor….

 9. Stefan :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2011

  In mare parte se intampla la fel… ca si marul… arata bine pe afara si urat inauntru.

 10. Dany :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2011

  Nici eu nu pot intelege vulgaritatea cu care se exprima astfel de domnisoare care intre noi fie vorba nu sunt unice,ele sunt exponentele unei generatii ratate.

 11. Spiry :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2011

  stai linistit, deseori se intampla asa.
  In Timisoara am auzit doua fete frumoase ca se uitau dupa 2 baieti, si una mai treaza dintre ele zice: ehhh, nu-s buni astea, is baieti de fir’ (adica se plimbau cu firu’ nu cu masina…winking

 12. Scorpia :

  A zis pe data de 18 decembrie, 2011

  Vulgaritatea verbala a ajuns la niste cote alarmante.Orice virgula din exprimare a ajuns sa fie inlocuita de organe.

 13. Flo :

  A zis pe data de 19 decembrie, 2011

  M-am aflat şi eu într-o situaţie asemănătoare, pe vremea când munceam într-un restaurant, destul de select. Era vară, şi dintr-o maşină, nu-mi amintesc exact marca, deoarece ochii mei erau atraşi de două domnişoare, îmbrăcate cu foarte bun gust (şi eu sunt femeie, însă asta nu m-a oprit niciodată să admir o femeie frumoasă, cu atât mai mult când este îmbrăcată şi cu bun gust ). M-am dus către ele să le iau comanda şi, spre uimirea şi dezamăgirea mea, una dintre ele, zice către cealaltă: „Ce bem, fă?”.
  Se pare că … într-adevăr, nu mai poţi găsi în ziua de azi, la aceeaşi persoană (fie că e ea femeie sau bărbat) şi inteligenţă, şi bun gust în materie de vestimentaţie, şi bune maniere.

 14. relansat :

  A zis pe data de 19 decembrie, 2011

  Adevarul e ca se duce tot farmecul cand auzi un astfel de exemplar cate lucruri poate debita. Prefer una mai uratica, dar care sa stie sa vorbesc in schimbul celei rujate si machiate, dar care nu stie sa deschida gura cum trebuie.

 15. Cal :

  A zis pe data de 19 decembrie, 2011

  Toate bune si frumoase pana cand deschid gura, apoi poti sa o iei la fuga! laughing

 16. Alexa :

  A zis pe data de 20 decembrie, 2011

  Probabil se cred mai interesante, mai coool daca vorbesc asa; pe ideea nu conteaza cum da` trebuie sa atragem atentia…

 17. Bianca :

  A zis pe data de 16 ianuarie, 2017

  erau doar niste piti happy


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*