Fete frumoase dar insuportabile

Ieri am stat la coada la o patiserie din acelea care servesc la gemulet. Am avut privilegeiul ca in fata mea sa fie doua tinere cochete si in acelasi timp pot spune ca erau frumoase, undeva intre 9 si 9,5 daca ar fi sa le dau o nota. E foarte placut cand ai de asteptat sa ai parteneri ,,de coada” persoane cu care sa iti ,,clatesti” ochii.

Si cum spuneam, intr-adevar fetele aratau bine, aveai ce admira, insa, amandoua aveau o mare problema: vorbeau extrem de urat. Adica la doua cuvinte rostite al treilea era o injuratura sau ceva porcos, cuvinte care nu te asteptai sa fie rostite de doua fiinte dragute, delicate si pe la vreo 17 – 18 ani. Nu ca as fie eu sensibil, insa vorbele folosite se aud extrem de rar chiar si la baieti. Nu inteleg de ce se mai imbraca frumos, de ce se epileaza, se aranjeaza daca ele vorbesc de parca scuipa gunoi. Acum inteleg perfect rostul schociului, desi nu cred ca ar rezista nici acesta pe o astfel de gura.

17 comments

  1. Inteleg perfect ce zici insa sa vezi bataie intre astfel de fete cu pumni si picioare si atunci sunt curios de parerea ta.Asta cu injuratul intradevar este un soc,ptr ca nu te astepti sa auzi asa ceva de la o fata.

  2. Probabil ca in opinia lor a fi civilizat inseamna sa te imbraci bine si sa te dai cu tot felul de creme si alte unsori. Au dreptate, dar asta e doar o mica parte din conceptul asta de civilizatie.

  3. Nici eu nu pot intelege vulgaritatea cu care se exprima astfel de domnisoare care intre noi fie vorba nu sunt unice,ele sunt exponentele unei generatii ratate.

  4. stai linistit, deseori se intampla asa.
    In Timisoara am auzit doua fete frumoase ca se uitau dupa 2 baieti, si una mai treaza dintre ele zice: ehhh, nu-s buni astea, is baieti de fir’ (adica se plimbau cu firu’ nu cu masina…)

  5. M-am aflat şi eu într-o situaţie asemănătoare, pe vremea când munceam într-un restaurant, destul de select. Era vară, şi dintr-o maşină, nu-mi amintesc exact marca, deoarece ochii mei erau atraşi de două domnişoare, îmbrăcate cu foarte bun gust (şi eu sunt femeie, însă asta nu m-a oprit niciodată să admir o femeie frumoasă, cu atât mai mult când este îmbrăcată şi cu bun gust ). M-am dus către ele să le iau comanda şi, spre uimirea şi dezamăgirea mea, una dintre ele, zice către cealaltă: „Ce bem, fă?”.
    Se pare că … într-adevăr, nu mai poţi găsi în ziua de azi, la aceeaşi persoană (fie că e ea femeie sau bărbat) şi inteligenţă, şi bun gust în materie de vestimentaţie, şi bune maniere.

  6. Adevarul e ca se duce tot farmecul cand auzi un astfel de exemplar cate lucruri poate debita. Prefer una mai uratica, dar care sa stie sa vorbesc in schimbul celei rujate si machiate, dar care nu stie sa deschida gura cum trebuie.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.