Efectul Coca-Cola

Mai demult, in tineretile mele eram „pasionat” dupa Coca-Cola. Stiu, stiu, nu e un drog, insa iti provoaca un mic sentiment de dependenta.  @-)
Cand desfaci o sticla de 2 litri si te apuci de primul pahar ai o senzatie foarte placuta. Te simti racorit, te simti mai bine. Insa dupa putin timp parca ai mai bea. Parca iti este sete. Bei! Din nou te simti putin mai bine, din nou ai impresia ca ai scapat de sete.
Dar povestea se repeta. Si setea e din ce in ce mai mare. =P~
La un moment-dat simteam cum ma intepa inima de cate ori beam mai multa Cola. Atunci am realizat ca e destul de grav si am spus: GATA!
Si am renuntat la Coca-Cola.  #:-S
Insa nu puteam sa renunt definitiv la sucuri, am trecut pe lucruri mai usoare. Fanta, Sprite. Par mai inofensive insa sunt si ele sunt destul de „periculoase”. Mai ales daca le bei cand iti este sete. Pe moment scapi de sete, insa doar pentru scurt timp. Setea va reveni. Asta am realizat pe propria piele. Ajunsesem sa ma trezesc noaptea cu buzele uscate si cu o sete enorma. De parca cutreierasem o saptamana prin desert.

Dar acum gata, am spus adio la sucuri. Momentan apa minerala e la putere.

………

Daca urmariti Mythbusters au facut si ei experimente legate de Coca-Cola. Se pare ca e buna doar pentru curatat nichelul si cromul. Si pentru ten.
Efectul Coca-Cola

6 comments

  1. buna eu beau cola de 14 ani de zile si nu am nimica in afara de indepedenta :)) dar in rest sunt bine si sanatos beton, zice lumea ca nu este sanatos dar nu va luati dupa lume, ca daca va luati dupa toti ce zice lumea nu este nimica ce bem si ce mincam. DECI POFTA BUNA LA COCA COLA :))

  2. salut tuturor …poi daca coca cola are efecte negative asupa corpului uman. atunci cele mai proasta marci de sucuri ce mai au?astea ne distrug mai rau…..coca cola iti da macar senzatia de ,,drogat’ mai bn decat sa iti termini organele cu tot felul de chimicale care provin din tampeniile alea de sucuri………asta este parerea mea,nu stiu si pe a voastra…saca nu uitati .Tot coco cola este numarul 1 in toata lumeaaa..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.