zambesc.com RSS Feed

De mult nu am mai fost asa dezamagit

De un film.
Acum ceva timp am vazut trailer-ul pentru filmul The Box. Si am ramas placut impresionat. Chiar si foarte curios.
Pana in seara asta, cand am reusit sa vad filmul.

Care e cam o mare porcarie.
Per total, asa, ideea filmului e cat de cat interesanta. Dar desfasurarea actiunii lasa de dorit.
Foarte mult.

Multe situatii si caractere carae apar si dispar fara prea multe explicatii. Multe faze care se petrec doar pentru ca asa scria in scenariu dar care te lasa in ceata. Si prea multa lipsa de coerenta.

Asa ca daca aveti de gand sa vedeti filmul, nu va pierdeti timpul. Alegeti altceva.

,
9 Comentarii
 1. Cipryca :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  Ninja Assassin – cauta-l daca nu l-ai vazut deja.
  Momentan nu am gasit o varianta cu imagine buna macar,chiar daca sunetul lasa de dorit,ceva un R5.. Dar daca tu il gasesti,astept pareri.

 2. Tatăl Vostru :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  intotdeauna e bine sa citesti recenziile inainte de a vedea un film. de ex eu citesc intotdeauna rottentomatoes.com si ma uit la note si la ce zic specialistii despre film

 3. moldo.ro :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  Si 2012 e cam „animat”. Atatea trucaje nici in Kunk Fu Panda nu am vazut! laughing)

 4. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  2012 mi-a placut. Adica mi-au placut efectele speciale.
  Oricum, in general nu ma iau dupa recenzii pentru ca s-a intamplat sa imi placa filme cotate foarte prost de „specialisti”.

 5. Cipryca :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  2012 e un film aparte. Singurul lucru care nu mi-a placut la filmul asta,e faptul ca a avut prea multe scene „la limita” sau „pe muchie de cutit”. Inrest e foarte reusit,atat ca poveste cat si ca efecte. Un punct minus il mai primeste si la sf,cand tot filmul se invarte arcei cu nr 7,sau cat era aia,si despre celelalte 2 nu mai arata nimic,cum au scapat,ce s-a intamplat,etc.
  Ninja Assassin tocmai ce l-am terminat de vazut. E super tare. are doar o ora jumate,dar actiunea e facuta de asa natura,incat nu iti dai seama daca trec 10 minute,sau 2 ore. Pur si simplu te captiveaza (cel putin in cazul meu).
  Astept totusi ceva parere si despre ‘Moon’. Nu New moon,ci simplu Moon,parca tot aici am vazut un mic articol cu trailer. Daca a aparut si l-ati vazut,va rog sa ma informati si pe mine big grin

 6. ricardo :

  A zis pe data de 10 decembrie, 2009

  Asa si eu. Inainte sa dwd filmul de pe filelist am citit commenturile. Toti laudau filmul. Dupa ce am terminat de vazut filmul mi-a parut rau ca mi-am pierdut timpul aiurea.

 7. The Twilight Saga – New Moon | Zambesc :

  A zis pe data de 11 decembrie, 2009

  […] Twilight Saga – New Moon Scris de Andrei Dutu in data de 11 Decembrie, 2009 Daca filmul de ieri nu mi-a placut azi am zis sa incerc ceva diferit: The Twilight Saga – New Moon. Am avzut si prima parte la […]

 8. vopsele :

  A zis pe data de 11 decembrie, 2009

  Si pe alt blog am citit ca e incitant. Cred c-am sa-i spun pas. Ideea filmului nu-mi suna prea interesanta.

 9. bogdan :

  A zis pe data de 14 decembrie, 2009

  Groaznic filmul The Box. Tot ce am inteles au fost primele 10 minute si ultimele 7. In rest nu am intelese absolut, dar absolut nimic. Apa aia e cel mai mare mister. Ce o fi vrut sa insemne?!?!?!


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*