zambesc.com RSS Feed

De ce barbatii sunt mai puternici decat femeile ?

Stiu ca exista si femei puternice, doar ca astazi povestea mea se refera exclusiv la forta fizica. Iar la acest capitol noi barbatii avem oarece avantaj fata de femei. De ce barbatii sunt mai puternici ? Raspunsurile de-a lungul vremii au fost cam aceleasi :

– Pentru ca femeia este mai sensibila.
– Pentru ca femeia trebuie protejata.
– Pentru ca femeia este si mama.
– Pentru ca femeia este mai sufletista, mai pasionala, mai gingasa, etc

Oare acesta o fi adevarul ? Eu cred ca altul este raspunsul, evident nu contrazic raspunsurile de mai sus. Doar ca natura ne-a facut diferiti din alte motive. Eu cred ca natura a vrut sa protejeze barbatul, astfel l-a facut mai puternic ca sa reziste in fata femeilor. Pana la urma e vorba de echilibru in natura. Daca era invers in zilele noastre barbatii ar fi fost tot mai rari in peisaj. Cu alte cuvinte femeile ar fi maturat cu noi pe jos happy . Evident toate cunostintele mele de gen feminin si ale voastre se exclud happy . Dar restul femeilor sunt un pic rele uneori si au momente cand ar face ravagii printre semeni, doar ca nu au forta fizica necesara.

O sa fie destule voci care vor spune ca nu e adevarat, dar oarece sambure de adevar exista. Mai toate conflictele pleaca de la femei, inclusiv razboaiele in marea lor parte tot de la femei au plecat.

In concluzie :

– Nu enervati femeile.
– Nu le raspundeti cu ,, nu „.
– Nu le criticati, ele sunt perfecte.
– Femeile nu ne cicalesc, ele ne dau sfaturi importante.
– Nu contraziceti femeile, fiecare femeie este o enciclopedie ambulanta, ele stiu totul.
– Nu le faceti grase ca se vor umfla si mai tare, oricum ele nu sunt grase ci asa par din cauza hainelor.
– Femeile nu sunt lenese, ele mediteaza, chiar daca aveti impresia ca dorm.
– Femeile au intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand nu stiu despre ce este vorba.

Si nu uitati un lucru: in spatele unei femei oricat ar fi ea de frumoasa, eleganta si inaccesibila se afla un barbat satul pana peste cap de ea happy ….Cu alte cuvinte noi barbatii existam doar pentru ca suntem mai importanti decat aerul pentru femei. Altfel eram de mult disponibili doar in format jpg, tiff, png, sau alte formate in care se salveaza pozele happy .

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*