Cuptorul cu microunde atenteaza la sanatatea noastra ?

Se pare ca e semioficial deja, celebra inventie din bucatarie, cuptorul cu microunde face mai mult rau decat bine. Nu e doar o informatie venita de la concurenta, mai multe entitati stiintifice sustin acest lucru. Se pare ca masinaria cu pricina ne dauneaza pe doua fronturi. O data radiaza cand functioneaza, ne poate afecta si daca suntem la 2-3 metri distanta.

Iar in al doilea rand cuptorul cu microunde distruge tot ce atinge. Ma rog, tot ce ii calca pragul. Cica s-au efectuat experimente care confirma acest lucru, un exemplu fiind apa incalzita in cuptorul cu microunde, care daca este folosita la udatul plantelor de mai multe ori oamoara plantele. Ba mai mult in SUA o asistenta a incalzit in microunde sangele pentru un pacient, iar acesta a decedat dupa transfuzie. In concluzie aruncati din casa cuptoarele cu microunde ­čÖé .

Stiu, toti avem incredere in oficialitati, nu ar lasa ei pe piata ceva care sa ne dauneze…Probabil, asa o fi. Dar daca e sa analizam cate experimente s-au facut pana acum pe populatia nevinovata…Parca, parca nu as avea incredere in oficialitatile a tot stiuitoare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.