Cum procedezi daca un idiot sau o idioata ti-a blocat masina in parcare ?

Obisnuiesc sa parchez regulamentar, chiar si atunci cand trebe sa las masina la un kilometru fata de destinatie. Da, stiu e un defect in ziua de astazi, insa asa m-am obisnuit. Se pare ca unii nu au acest obicei si aceasta nici macar atunci cand exista locuri de parcare la 10-20 de metri. Aseara am iesit in centru Timisoarei cu junioara, am lasat masina langa primarie, in parcare, fara sa ocup un spatiu rezervat sau sa deranjez pe cineva. Dupa circa o ora de plimbare cand sa plecam, surpriza, o masina ne blocheaza iesirea din parcare.

Am verificat daca exista vreun numar de telefon afisat undeva, nici pomeneala. Ne mai plimbam in pic, trec 10 minute, si inca 10, iar masina mea tot baricadata. Am sunat la 112, m-au pus sa notez un numar de la sectie. Am sunat la sectie, m-au pus sa notez un numar de la Politia Locala. Am sunat si la Politia Locala unde am scapat in final de dictare, dar m-au asigurat ca regreta dar nu ma pot ajuta. Am explicat ca am un copil mic si nu pot sta in strada, raspunsul: legea nu permite ca ei sa ma deblocheze, ei pot doar sa amendeze pe cel care m-a blocat dar aceasta doar daca l-ar prinde asupra faptului.

Intr-un final, adica dupa mai bine de jumatate de ora, apare si idioata care m-a blocat, scuze de limbaj, dar nu pot sa o numesc altfel. Cu explicatii puerile, a uitat ca m-a blocat si alte cele.. Unora chiar nu le pasa. In concluzie daca va blocheaza cineva masina in parcare, luati un taxi. Daca doriti sa vina politia nu se poate, doar daca sunt chemati de cel care v-a blocat. Si aceasta pe motiv ca i-ati rupt fașul sau ceva de genul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.