Cum faci sa ti se vada si tie muschii ?

Nu stiu altii cum sunt, insa eu de cand ma stiu mi-am tinut muschii la frigider. Si aceasta nu ca as fi fost e pudic sau lenes, chiar pot spune ca am facut oarece sport la viata mea si cu toate acestea, muschii mei mai tot timpul stateau ascunsi. Ca deh, uneori era nevoie sa mai arat si eu la poporul feminin ,,peptul,, dezgolit sau abdomenul cu patratele. Dar nu prea a fost sa fie. Acum sa nu va inchipuiti ca mi-am dorit sa il depasesc pe Arnold, sau pe cei care dorm cu poza lui sub perna, dar ceva acolo mai spre un Ronaldo ­čÖé cred ca as fi putut sa ma obisnuiesc.

Zilele trecute m-am intalnit cu un amic, pe care nu il vazusem de cel putin trei ani. Omul total schimbat, adica dintr-un dolofan, nu gras doar usor dolofan, acesta s-a transformat intr-o versiune economica a lui Superman. Ce mai muschi mai peste tot, nu exagerat dar se vedea ca are oarece activitate, parea si mai inalt. Il stiam in IT, l-am intrebat daca s-a reprofilat. Ma gandeam ca poate e in constructii..Nu , mi-a raspuns el, merg la sala si isi completeaza meniul calculat cu Gaspari Nutrition AminoMax 8000. Cica produsu ar fi unul care contine ceva extracte naturale, nu dauneaza si ar completa ceea ce lipseste. Am cautat si eu pe net, pana acum nu am gasit decat lucruri bune si parca m-ar tenta sa fac si eu o incercare.

Sa iau sa nu AminoMax 8000 ?

Problema mea e ca ori cate abdomene fac, patratelele nu se vad, nu se lipesc de mine si gata. Si nu e vorba de trei exercitii luna, am avut perioade bune cand faceam in jur la doua sute de abdomene in fiecare zi si aceasta perioade lungi. Rezultatul a fost fara patratele, fara aproape nicio urma a stradaniei mele. Nu sunt adeptul unor suplimente, insa am impresia ca doar aceasta ar fi solutia sau vreo operatie din aceea cu implant :)..Nu se pune problema de asa ceva, mai bine burta decat bisturiu.

Daca ati folosit produsul de mai sus as fi curios de cateva impresii. Ce se intampla dupa ce te lasi de pastile , etc?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.