zambesc.com RSS Feed

Culorile semaforului pentru soferii bucuresteni

De cand m-am mutat in Bucuresti, cum nu traiesc intr-o grota sub pamant, am fost nevoit sa petrec o parte din zi in trafic. Si asa am descoperit semnificatia culorilor semaforului pentru soferii bucuresteni.

Culorile semaforului pentru soferii bucuresteni

VERDE : asta inseamna ca EU trebuie sa trec. Nu conteaza daca am pe unde, nu conteaza daca e blocata intersectia sau ca eu o voi bloca, dar daca e verde sunt obligat sa trec. Doar nu stau ca prostu sa nu trec la verde

GALBEN : asta e aproape ca si verde, doar putin mai decolorat. Pot sa trec linistit, de fapt numai fraierii opresc cand e galben. Si oricum, pana se face rosu mai e o gramada timp.

ROSU : ma fac ca nu am vazut si trec. Oricum, daca ma vad astia in intersectie trebuie sa opreasca, doar nu intra in mine. Si de fapt, eu oricum ma grabesc, deci sa astepte putin

, , , ,
10 Comentarii
 1. Tommy D :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Aici cam exagerezi! In ultimul timp au inceput sa se mai potoleasca soferii bucuresteni, majoritatea opresc inainte de intersectie chiar daca au verde si nu mai pot inainta, mai se baga cate unul cu manele da-te la maxim de iti vibreaza toata masina dar cu toate astea se circula destul de bine. In schimb au inceput cei din tara sa respecte semaforul asa cum zici tu, mai ales in Sibiu, este teroare acolo, strazile sunt inguste iar unele chiar in reparatii, de gropi nici nu mai spun. Pe mine ma enerveaza tupeul taximetristilor. Ce parere ai despre asta? Deschide un subiect si pe tema asta. Bafta in continuare!

 2. Andrei Dutu :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Da, s-au potolit… de aia vad in fiecare zi politisti la piata Unirii dirijand circulatia pe la semafoare oh go on

 3. iosnebun :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  T D …nu exagereaza cu nimic. Asta este realitatea din Bucuresti.
  pot veni cu cateva completari: nu mai exista semnificatia indicatoarelor stop si cedeaza si/sau mai grav interzis. Nu mai exista banda de stanga sau de dreapta … din pacate exemplele sunt mult prea multe.

 4. Gogu :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Probabil multi au fost prin Republica Moldova si au vazut cum se circula pe acolo. Si in stil pur romanesc – da ce, noi sintem mai prosti ? – s-a pornit la aplicarea legii junglei si pe soselele noastre .

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Asa e. Si nu numai in Bucuresti. In mai toate orasele. Si se vaita apoi de ce e traficul blocat.

 6. vibe :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Andrei are dreptate. Soferii din Bucuresti se comporta si in provincie ca la ei acasa: daca sunt masini la semafor, o iau pe trotuar sa ocoleasca, chiar daca au balene de masini (suv-uri mari) si chiar daca este rosu semaforul. Si mai sunt si cei care au Logan; in toata tara am vazut ca cei care si-au cumparat Logan si l-au luat cu prioritate cu tot: in orice intersectie sunt sau in sens giratoriu, ei au intotdeauna prioritate. Loganul vine cu prioritate din fabrica.

  Maine este Sf.Andrei, asa ca iti spun de pe acum LA MULTI ANI!!! Si sa traiesti cu numele! happy

 7. roxana :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Se grabesc ca boii in trafic, si dorm acasa 5000 de ore…

 8. SLA :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  1109 Voturi
  5363
  Multumim pentru vot

 9. CristiaN0S :

  A zis pe data de 29 noiembrie, 2010

  Eu trec pe ROSU doar la semaforul de la Selgros Berceni laughing , alaltaieri imi dadea unu flashuri ca de ce am trecut pe rosu rolling on the floor.

 10. mda :

  A zis pe data de 24 august, 2011

  saracii de voi…..un fel de haz de necaz…


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*