Comentatorii Digi Sport au puteri paranormale

Aseara am incercat sa urmaresc si eu meciul de fotbal dintre Steaua si Basel, meci transmis de Digi Sport, pana aici totul a fost ok. Insa Digi Sport nu vrea sa fie un post de rand, au doar super oameni. De ce super oameni ?…Pai comentatorii meciului stiau dinainte ce se va intampla, parca urmaream o reluare. Imaginea arata ceva, iar comentatorii povesteau faze ale meciului care vor urma. Cu alte cuvinte ei tipau gol, inainte cu cateva secunde ca acesta sa poate fi vazut la tv…groaznic. Parca eram la cinema iar un dobitoc din randul din fata povestea filmul, nu stiu daca vi s-a intamplat, in astfel de situatii iti piere tot interesul in a mai viziona meciul sau filmul, dupa caz.

Daca cei de la Digi au vrajitori prin trust ar trebui sa transmita tragerea loto, sau sa ne avertizeze cand vine cutremurul. Cand vine vorba de fotbal chiar nu ma intereseaza sa primesc sunet inaintea imaginilor. Ma asteptam ca la pauza problema sa fie rezolvata, insa nimic, se pare ca asa e ,, normal”.

Maine, poimaine in loc sa mai faca cateva reglaje pentru a sincroniza imaginea cu suntetul poate isi schimba denumirea in Omida Tv si implicit profilul…nu mai transmit in direct, ci din viitor.

Calendarul Mayas, Nostradamus, sunt copii mici pe langa fachirii de la Digi Sport.

6 comments

  1. Preferam sa fie in urma, nu am putut urmarii meciul cum trebuie, urlau comentatorii ca e fault..desi jucatorul se afla la 5 metri de cel care urma sa il faulteze..

  2. Si mie mi s-a intamplat la fel , dar eu cred ca iei l-u avut transmis cu cateva secunde in fata celor de la TV.

  3. Sylver@

    Pentru mine e mare scofala, daca traiesti meciul la intensitate mai mare…e haos, comentatorii se agita, actiune, etc, iar pe imagini jucatiori apar lesinati..

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.