Cine este omul negru ?

Personal nu am fost speriat, amenintat, in copilarie cu omul negru, auzisem insa de pe la alti copii care aminteau de el. Ceva mai tarziu insa am invatat ca nu exista nimic de care ar trebui sa ne temem, in afara de Dumnezeu. Totusi am ajuns la concluzia ca omul negru exista, nu e acelasi pentru toti insa el exista.

Deci cine este pana la urma omul negru ?

Un lucru stiu sigur. Nu e vorba de Cabral si nici de Dan Negru. Pentru mine omul negru sau cel mai negru.. este Ion Iliescu..De ce ?..Nu m-as opri nici pana maine din scris. Practic el e cel mai marsav si nenorocit personaj care s-a aflat pe acest tinut in ultimi 200 – 300 de ani. A facut de toate, a calcat peste cadavre, ne gasim in mocirla tot din cauza lui.

Ce ma deranjeaza cel mai mult e faptul ca istoria, presa…inca il prezinta ca un erou si nu ca un zapacit care a caftit studentii care i se impotriveau…pe unii pana la moarte.

A fost recent ziua lui, acesta e un fel de …lasa-ne…

5 comments

  1. Nu mi-a placut niciodata, tot ce stiu ca el ne-a tinut in loc aproape 20 de ani dupa Revolutie, plus cea facut la Revolutie si dupa, adica toate scenariile, manipularile care au dus la morti.

  2. Este venerat de multi pentru ca nu stiu cate marlanii a comis dupa revolutie. E pacat ca astfel de persoane inca sunt mediatizate desi meritau de mult pieirea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.