zambesc.com RSS Feed

Cei grasi, supraponderali, gandesc mai putin ?

Nu intentionez sa jignesc sau sa supar pe cineva, insa ieri cineva imi poveste o teorie care ar explica oarecum titlul de mai sus. Explicatia, teoria suna cam in felul urmator: cei care mananca mult si mancaruri care sunt greu digerabile isi pun stomacul la lucru foarte mult. Astfel fluxul sangvin este concentrat tot mai frecvent la stomac si nu la creier. Cu alte cuvinte stomacul si tubul digestiv iau mai toata energia, iar la creier ajunge destul de putin. Iar ca rezultat creierul ar fi oarecum somer. Acum sa nu va ganditi la nu stiu ce efecte negative. Se presupune ca nu exista prea multe sanse ca o persoana care are stomacul ocupat in permanenta sa ajunga om de stiinta, inventator, artist….vorbim de elite happy.

Nu stiu cat e de ,, valabila” teoria. Ce pot eu sa confirma e faptul ca marile creiere ale lumii nu prea aveau probleme de greutate. Ba chiar multi dintre ei aveau oarece lipsuri la capitolul greutate. Sa fie acesta oare motivul ? Greu de spus, cert este ca oricum am lua-o kilogramele in plus nu aduc niciun beneficiu. Ba chiar sunt o mare problema care afecteaza un individ din toate punctele de vedere. In concluzie ….la slabit happy

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*