Ce se intampla daca un politician are febra ?

Impoziteaza bacsisul chelnerilor ?….. Asta a cotcodacit unul din alesi…Nu stiu daca politicianul in cauza are febra, il bate nevasta, sau pur si simplu e nevoit sa stea mult timp in toaleta….astfel ca el gandeste. Oricat m-as stradui nu pot sa imi explic de ce sa vii cu o propunere imbecila, adica vrei sa impozitezi bacsisul ospatarilor, fara sa ii intrebi daca au carte de munca, casa de marcat… O idiotenie mai mare nu am auzit, pai in timp ce peste 50% din localuri nu prea folosesc casa de marcat tu vii cu o tampenie, in loc sa cauti sa rezolvi evaziunea fiscala mai intai.

Si pana la urma legea aceasta va constrange consumatorul in mod indirect sa dea bacsis, nu tot timpul merita sa lasi. O sa zica unii ca asa e in Occident,..da, probabil asa e, insa acolo toti platesc taxe, si au si de unde. Politicieni lor nu pierd timpul cu prostii si se ocupa de probleme adevarate, astfel totul merge ca uns. La noi singurul lucru uns e burdihanul alesilor si afacerile lor personale.

Deci draga politicianule scoate degetul din nas sau alt orificiu in care il tii si poate ti se deblocheaza neuronul.

7 comments

  1. E greu sa-i facem sa inteleaga si, recunosc, vina e a noastra! Insa daca am avea si noi pe cine vota, oameni cu adevarat demni sa obtina statutul de ‘reprezentanti’ ai poporului, ar sta altfel lucrurile.

  2. In multe tari bacsisul se include in nota de plata, la noi e prea complicat sa se aplice aceasta lege. E bine ca impoziteaza spaga ospatarilor si toti manelistii canta de fericire…
    PS: prea bine spus in ultima propozitie cu neuronul:)))

  3. da, cum ar fi si la noi sa fie inclus pe nota de plata bacsisul, gen pe bon…stiu un singur restaurant in Bucuresti unde e asa, trecut „coperto”

  4. Nu cred ca vreau sa stiu ce as face daca as fi premierul Romaniei timp de 1 luna…insa nu garantez linistea multora dintre politicieni

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.