Ce meserie i s-ar potrvi lui Boc? Dar lui Basescu ?

Exista persoane care fara o functie publica ar fi zero, luati individual acesti indivizi nefiind in stare de nimic. Din aceasta categorie face parte Traian Basescu, cat si secundul lui, Boc. Daca ar fi sa fac un exercitiu de imaginatie, pe Basescu il vad ca si mare capitan de vas, dar nu pe un vas romanesc ci pe unul somalez care pirateaza anumite zone maritime.

Postura de pirat cu un ochi acoperit cu un petec de piele l-ar prinde foarte bine pe Basescu. Pe Boc nu il vad in alta postura decat in functia de gonaci la vanatoarea organizata de Tiriac, si daca ar fi sa emigreze, Boc ar putea concura cu succes pe postul de catel de vanatoare pe domeniile din Anglia. Ar fi un ,, catel ” perfect.

Elena Udrea s-ar incadra perfect in peisaj daca ar lucra intr-o langoserie sau gogoserie. Dar din pacate momentan atat cei trei cat si restul echipei lor tot cu gogosi se ocupa, insa nu pentru ei ci pentrui noi. Ne ,, toarna ” gogosi zilnic, fie ca vrem , fie ca nu vrem. In acest moment suntem cei mai mari mancatori de gogosi din lume, indiferent ce marca au : PDL, PSD, PNL….tot gogosi sunt.

3 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.