zambesc.com RSS Feed

Ce mai frumoasa masina din Timisoara

Ieri am vazut cea mai frumoasa masina, era intr-o parcare din Timisoara. Cu toate acestea bijuteria cu pricina era doar in trecere. Nu venea de departe si nici din nu stiu din ce tara bogata, ci de la vecinii nostrii sarbi. Este vorba de un automobil marca jaguar, mai exact un model de epoca. O piesa destul de raruta, vazuta pana acum in filme si poze. Este vorba de jaguar e type, si pot spune ca in realitate este mult mai frumos.

Desi in parcare era o expozitie de masini de epoca, printre care cateva modele treceau de 100 mii euro..Niciuna nu se ,,apropia” de acest micut jaguar. Cu toate acestea putini din cei veniti sa isi clateasca ochii pareau cu adevarat pasionati ai genului. Fara sa vrei auzeai la tot pasul, discutii de genul…,, fara clima”, ,, astea nu au airbeg” si alte comentarii de ,, struguri acrii”. Pana la urma e mai bine ca nu era de prin partile locului, asa poate ramane fara urme facute de chei si alte obiecte pe caroserie. Ca la noi e un sport national sa zgarii masinile in parcare, asa fara motiv, de ciuda..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*