Ce fac romanii ?

Exista o institutie care se numeste Institutul National de Statistica si care periodic face diverse cercetari despre ceea ce fac romanii. Astfel, de curand au fost publicate urmatoarele rezultate : din 1000 de romani in luna iunie- iulie 2011, 8,9 s-au casatorit, iar 1,44 au divortat.
Daca ar fi sa analizam din punct de vedere emotional, in ambele situatii e vorba de bucurie.
Tot in aceeasi perioada alti romani din cei 1000, pusi pe treaba au facut 9,6 copii, pe de alta parte 10,5 romani din cei 1000 au plecat dintre noi.
In concluzie daca adunam casatoritii 8,9 si cu divortatii 1,44, nou nascutii 9,6 si chiar decedatii 10,5 , avem 31,14 din 1000 romani care au facut ceva.
Restul, probabil nu au timp sa se insoare, sa divorteze dupa caz, sau sa se reproduca, in ceea ce priveste decesele cred ca si acest lucru e un lux.

Ce fac restul de romani?
– muncesc de nu mai pot ?
– stau la tv ?

Probabil ca merg la nunti, chefuiesc la divorturi, mai pe la un botez si probabil se mai duc si pe la inmormantari si asa am inchis ,, cercul” .

4 comments

  1. Aveam impresia ca rata divorturilor este mai mare…hai ca nu-i chiar asa de grav! Sau sunt prea prinsi cu TV-ul sa mai schimbe ceva, chiar daca nu merge… ­čśë

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.