Caut un joc de strategie

De ceva timp caut un joc de strategie pe care il jucam acum mult timp. Din pacate nu mai stiu cum se cheama. Am inceract sa caut si pe Google insa nu am reusit sa dau el.
Insa imi mai aduc aminte diverse detalii din joc, poate l-a mai jucat cineva.

Era un fel de Settlers. Aveai un satuc, puneai oamenii sa adune diverse resurse (lemn, piatra, hrana), construiai chestii, te luptai cu dusmanii.
Cred ca actiunea se petrecea intr-o tara mai nordica.

Ce era diferit de alte jocuri de acest tip si ce mi s-a parut mie foarte amuzant era modul in care iti cresteai populatia. Nu era ca la un rts obisnuit unde apasai pe un buton si aparea un omulet. Nu.
Aici trebuia sa faci un barbat si o femeie sa se placa, ii duceai intr-un cort, apareau niste inimioare pe ecran si apoi venea si barza cu un bebelus in cioc. Bebelus pe care il lasa in fata cortului.

Jocul e vechi, de prin 2000 su chiar inainte iar la un moment-dat stiu ca au scos si partea a doua.
M-as bucura tare daca ar stii cineva cum se numeste. ^:)^
Multumesc.

UPDATE:
Am, gasit intr-un final. Jocul se cheama Cultures iar continuarea Cultures 2: The Gates of Asgard.

Si da, era exact cum imi aminteam eu:
First you’ll have to marry a couple of the villagers to each other. At that point, as long as the couple has a place to live, you can right click on the female and select which gender baby you would like them to have. Once they have enough food in their living space, they’ll go in, a little hanky panky will ensue, and then a baby will be delivered to their doorstep via the stork. After they’ve matured, they’ll be fully functional members of society

14 comments

  1. Daca nu stiti cum se numeste jocul pe care il caut eu, nu imi dati alte sugestii. Nu ma interseaza alte jocuri (pe majoritatea le stiu, le-am jucat la vremea lor).
    Laurentiu, nu.

  2. Ma faci curios. Imi place ideea de a creste populatia. Da de veste daca il gasesti. Folosind termeni in engleza ai cautat?

  3. E un fel de Black and White, dar fara animalele cu care te dezvoltai si luptai. Fain si asta daca te intereseaza.

  4. „Caut un joc de strategie”….si nu gasesti…toate jocurile de strategie sa apeleze la tine:))…sper sa nu enervez pe nimeni cu deja invechita expresie ;))

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.