Cat valoreaza un primar

Nu va speriati nu vreau sa ,, dezmembrez” vreun primar, adica nu vand ficat, rinichi si altele de la un primar. E vorba de un pret, o valoare pe care o poate da un primar. De exemplu primarul de la Timisoara stie cat valoreaza pe luna, nici mai mult nici mai putin ci fix 5000 de euro. Atata vrea domnul primar sa ii intre in cont / luna, si nu 5000 de lei cat primeste acum. Problema este ca oricum am lua-o nu ajungem la aceasta suma, domnul primar Robu nu rezulta 5000 de euro/luna, nici daca il ,, dezmembram”. Sau poate s-a apucat dansul de cantat manele, desi de Nicolae Valorosul nu am auzit. Ca pentru plantat de semafoare, palmieri si importat zebre, parca ne da cu minus la activitate si respectiv valoare.

Sincer m-as bucura sa aibe domnul primar aceasta ,, valoare”, nu ca ne-ar trebui. Dar poate l-am trimite in alte parte sa isi presteze serviciile, poate asa am mai amortiza din cheltuilelile inutile facute de acesta. Nu ar fi rau nici pentru un 1000 de euro sa il dam, iar daca ma gandesc bine, am fi in avantaj si daca am plati noi oarece sa il ,, imprumute altcineva….Oricine, un trib, orice sat care are nevoie de un edil care nu mai poate de cat e el de valoros.

Nu m-ar mira ca la viitoarea sedinta domnul Robu sa propuna sa i se puna la dispozitie un seif unde sa doarma. Ca doar e valoros si nu poate sa stea oriunde.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.