Cat primesti pentru un flashmob la Avon?

Un ceas si un parfum. Cel putin asta le promitea azi, in autobuz, o fata care isi suna diverse cunostinte si le invita sa participe la un flashmob pentru Avon.
Se pare insa ca nu prea avea mare succes, cam era refuzata.
Na, cu un ceas nu prea poti sa iti iei de mancare.

Nu am auzit unde va fi flashmob-ul si ce va implica, tot ce povestea fata e ca toata actiunea se va desfasura miercuri. Iar in weekend trebuiau sa repete coregrafia.

Fara relatie, in acelasi autobuz, dupa ce un boschetar a tot cersit „1000 de lei sa isi ia o paine” a primit ceva mancare de la o doamna. Si a coborat din autobuz.
Stiu ca nu e nimic neobisnuit in asta, doar ca eu eram fericit ca a coborat pentru ca avea un miros….

3 comments

  1. rudi….daca nu le ar da lumea bani, mai de mila mai de sila k sa scapi de ei sa nu se mai tina dupa tine….ar trebui sa le asigure statul un loc de munca sau un minimum de venit, ori sa dea o lege prin care ceretoria sa fie considerata act ilegal si drept urmare sanctionat, ca altfel te pomeneti k iti fura geanta, te iau la bataie, intra peste tine in casa. cand eram in facultate am participat la un studiu legat de problema cersitului si un procent de 60% din cei care comit jafuri, furturi, pargeri au inceput cersind. de ce? din dorinta de catiguri usoare sau…de nevoie. cei din prima categorie dupa un timp vor si mai mult decat obtin din cerit…asa ca…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.