zambesc.com RSS Feed

Cand renuntam la peturi ?

De ceva vreme se tot discuta de poluarea cu plastic si de renuntarea la plastic. Insa in afara de scoaterea pungilor din magazinele mari, nu s-a intamplat nimic. Iar daca e sa vedem efectele, acestea sunt zero. Ba mai mult, deseurile sunt mai multe. Toate scad, natalitatea, padurile, dar cand vine vorba de gunoaie acestea cresc. Si nu ma refer la spatiile speciale de colectare…Nu, e vorba de deseurile din natura, locuri unde nu ar trebui sa existe peturi si pungi, ci doar natura. Dar cum animalele, pardon cocalarii, scuze dobitocii se vor iubitori de frumos, evident decoreaza chiar si o rezervatie naturala cu niste caserole de mici si peturi de bere.

Pana la urma nu cred ca renuntarea la peturi v-a rezolva problema, e nevoie de mai mult. E nevoie de biciuit in spatiu public, poate chiar taiat o mana. Altfel nu avem nicio sansa..


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*