Cand ajungi in Banat si vrei sa stie lumea acest lucru

Zilele trecute povesteam de unii care vin pe la oras si vor neaparat sa faca cinste harbului din dotate cu doua locuri de parcare. Ei, povestea e deja istorie, unii au ridicat acest ,,sport” la rang de arta.


Foto:Facebook

Nu se mai multumesc ca harbul lor sa troneze pe doua locuri, sau pe trotuar. Ci vor pe trei locuri si nu orice locuri, unele rezervate. Imaginea vorbeste de la sine, iar mie nu imi spune decat ca cineva se vrea de trei ori cu handicap. Ca handicap sigur nu are, nu am vazut persoane cu dizabilitati sa parcheze astfel. Sau e vorba de altceva, iar idividul ar trebui sa repete niste teste..Caci data trecuta le-a luat fara prezenta.

Multi o sa zica ce e un tampit, eu insa nu cred asa ceva. Tampitii s-au consumat de mult, aici e vorba de altceva. Defectiunile sunt majore si iremediabile. Ce se vede in imaginea de mai sus nu e ceva izolat, ci la ordinea zilei. Oamenii acestea au nevoie de ajutor, nu stiu in ce ar consta ajutorul pentru o astfel de persoana. Cert e ca cineva trebuie sa faca ceva, altfel lucrurile o vor lua razna.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.