Bataie la Master Chef..

Poate nu e tocmai un titlu corect, si aceasta din doua motive: miroase a facatura, iar al doilea motiv: cred pur si simplu ca titlul ,, A murit Master Chef ” era mult mai potrivit. Din pacate s-a dus pe apa sambetei singura emisiune care imi placea pana la capat. Nu stiu de ce ..pentru ce ?..producatorii au facut-o praf. Pentru cei care nu stiu, bucatarul jurat cu barba, adica Florin Dumitrescu cica ar fi agresat un concurent. Unii spun ca e facatura, in fuga dupa audienta, altii ca ar fi pe bune.

Indiferent daca e facatura sau nu, e o mare prostie, acest conflict nu face altceva decat sa sublinieze ca exista oameni retardati care se vor vedete. Nu poti sa faci asa ceva indiferent de motiv, si daca s-a intamplat, trebuiau eliminati amandoi cocosii, iar emisiunea mergea inainte, fara imagini cu conflictul si alte cele. Dar cum stilul raposatului OTV e de succes, mai ramane sa il bagam pe Maruta in tomberon..ca daca asta face audienta asa mergem.

Penbil, jalnic, cum spuneam si mai sus emisiunea Master Chef a murit..sper sa o ingroape cat mai repede.

5 comments

  1. tocmai faptul ca nu au fost retrasi amandoi demonstreaza ca este facatura, in maratonul dupa audienta.
    la cat sunt de rigizi pro-tv-isti,i nu acceptau asa ceva, decat cu acordul lor

  2. Ar fi de ajuns sa zboare seful implicat, nu vad de ce s-ar renunta la show.
    PS: Sterge-mi comentariul adaugat din greseala la articolul cu cabane si case din lemn..m-am jucat prea mult cu alt-tab-ul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.