zambesc.com RSS Feed

Anunturi – ce mai vand romanii ?

Sunt cititor de anunturi printre altele, evident imi plac mai mult targurile si mai e un pic pana la targul de la Negreni, dar pana atunci mai dau iama in site-urile de anunturi. Nu caut ceva anume, dar rasfoiesc cu placere rubrica de antichitati, hobby, etc. Astazi plimbandu-mi ochii pe un site am dat peste un anunt iesit un pic din comun..nu e vorba de; ,, vand rinchi”..astea sunt deja obisnuite si nu sunt la rubrica la care caut eu. happy

Anuntul neobisnuit suna ceva de genul :

,, Vand trifoi cu patru foi original, natural, cules in acest an, este uscat, cadou perfect pentru tineri afaceristi sau la inceput de drum. Pret 150 lei. Curierul il platim impreuna”

anunturi tampite

In opinia mea acest anunt ar trebui sa primeasca o distinctie, poate chiar si o statuie, evident daca va reusi sa vanda macar un fir de trifoi. Evident premiul ar trebui sa fie pentru cel care a postat anuntul, iar categoria ar suna cam asa; locul intai pentru cel mai tampit anunt..nerd… Desi nu se stie niciodata, e posibil sa isi gaseasca perechea in vreun cumparator de acelasi calibru….poate apare o Zavoranca care are nevoie de trifoi cu patru foi pentru un alt Pepe.

Sper doar sa nu se apuce lumea de cultivat trifoi cu patru foi, nu de alta dar am ajunge o tara de milionari si norocosi, la 150 lei firul e vorba de milioane de euro pe hectar.

, ,
4 Comentarii
 1. dina :

  A zis pe data de 29 septembrie, 2013

  Romanii vind orice mai au nefolositor prin casa!

 2. Alexa :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2013

  Erau odata pe un site de vanzari, carnati de la inmormantarea Madalinei Manolelaughing))

 3. dePop :

  A zis pe data de 30 septembrie, 2013

  Alexa@

  Dap…in exemplul dat de tine e vorba deja de oameni care au nevoie de tratament…happy

 4. Gigi :

  A zis pe data de 11 octombrie, 2018

  Este trecut la „Colectii Aarta”. Sa nu plangeti ca n-ati avut noroc.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*