Anunturi – ce mai vand romanii ?

Sunt cititor de anunturi printre altele, evident imi plac mai mult targurile si mai e un pic pana la targul de la Negreni, dar pana atunci mai dau iama in site-urile de anunturi. Nu caut ceva anume, dar rasfoiesc cu placere rubrica de antichitati, hobby, etc. Astazi plimbandu-mi ochii pe un site am dat peste un anunt iesit un pic din comun..nu e vorba de; ,, vand rinchi”..astea sunt deja obisnuite si nu sunt la rubrica la care caut eu. 🙂

Anuntul neobisnuit suna ceva de genul :

,, Vand trifoi cu patru foi original, natural, cules in acest an, este uscat, cadou perfect pentru tineri afaceristi sau la inceput de drum. Pret 150 lei. Curierul il platim impreuna”

anunturi tampite

In opinia mea acest anunt ar trebui sa primeasca o distinctie, poate chiar si o statuie, evident daca va reusi sa vanda macar un fir de trifoi. Evident premiul ar trebui sa fie pentru cel care a postat anuntul, iar categoria ar suna cam asa; locul intai pentru cel mai tampit anunt..:-B… Desi nu se stie niciodata, e posibil sa isi gaseasca perechea in vreun cumparator de acelasi calibru….poate apare o Zavoranca care are nevoie de trifoi cu patru foi pentru un alt Pepe.

Sper doar sa nu se apuce lumea de cultivat trifoi cu patru foi, nu de alta dar am ajunge o tara de milionari si norocosi, la 150 lei firul e vorba de milioane de euro pe hectar.

4 comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.