Andreea Marin si Stefan Banica divorteaza – oare cine a fost mai bun cand s-au batut ?

Nu prea abordez astfel de subiecte, insa am cativa prieteni care nu prea agreaza cuplul si alti prieteni care ii respecta foarte mult. De aceea mi se pare un subiect haios. E bine stiut faptul ca neoficial Banica a caftit-o pe madam Radulescu, intrebarea care imi vine in minte : doamna Andreea Marin cum sta la capitolul cocoasa ? …

o-> o-+
A incasat ceva , sau poate s-a intamplat invers, adica domnul Junior a parat cu capatana cateva tigai expediate de madam Marin Andreea…..( Daca au fost tigai sigur au fost Dry Cooker, din acelea folosite de Mirabela Dauer ).. Greu de spus,… insa cine a mai practicat ,,box” in familie, sigur va mai practica, e ca lupul, isi schimba doar blana…..


Foto : Facebook

Ce surprize, surprize au avut ei in cuplu e greu de spus….. Insa daca stam si analizam fizicul zanei si al maestrului pitic, e foarte posibil ca victoriile sa fi fost de ambele parti de-a lungul timpului…..Ce sa ii faci, viata e plina de surprize chiar si pentru zane si zani.

Care o fi cauza despartirii ?

– poate Stefan Banica era prea scurt ?
– posibil ca insasi zana sa isi fi epuizat surprizele ?

Momentan totul e un mister, asteptam ca Discovery sau alte canale Tv de specialitate sa dezlege misterul…

Mesaj special pentru un prieten : Razvan dorinta ta s-a implinit \m/ , Zana este libera, sau Juniorul =)) ,…nu stiu cine iti era mai simpatic/antipatic dintre ei.

15 comments

  1. parca o si vad pe zanica cum isi dezlantuie furia ..doamneeee . Poate stafanel sa gandit sa faca si el pe zana si sa ii faca o surpriza surpriza lu zanica lui , si i-a facut surpriza sa il gaseasca cu alta in pat :)) , dar cred ca er

  2. a obisnuita cu astfel de surprize , scz de comentariul dublu nu terminasem de scri ssi am dat din greseala enter . SA AUZIM numa DE bine ‘

  3. Toata lumea stie ca lu Banica Jr. ii place viata:))! Dar mai mult ca sigur cred ca e o alta barfa mondena:)

  4. La cata lume divorteaza si are neintelegeri, de ce sa ne mire ei!? Sincer, nush cate cupluri din sow biz au ramas intregi. De-a lungul a acativa putini ani, s-au despartiti creka 50%. Nici asta nu-i bai….pb ca si restul fac la fel, dar nu-i stie nimeni. Eventual doar vecinii :)))

  5. Razvan Voicu @

    E foarte posibil sa fie o facatura pentru presa…, dar e cam mare mamalig care a plesnit, de la cuplul ideeal in ochii babelor amatoare de surpriza, la divort e ca nuca in perete.

  6. eu cred ca Juniorul a inceput bataile din cauza frustrarilor legate de marimea p… cu care nu prea putea sa isi multumeasca nevasta.. daca n-a putut sa o domine in pat normal ca a devenit violent 🙂

  7. Pariez pe moldoveanca, banuiesc ca si-a sumetit poalele-n brau si l-a ciomagit cu facaletu’ pana i-au iesit toate mandrele din cap.

  8. Oricum…dupa cum s au dat in stamba in anumite ocazii…despartirea pare a fi una civilizata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.