zambesc.com RSS Feed

Am văzut şi eu o dată să comunice regiile între ele. Poate

Acum vreo lună au apărut la mine pe stradă băieţii de la direcţia drumuri. Au râcâit frumos bucăţi de asfalt şi se pregăteau să pună altul în loc.
Şi apoi nu a mai apărut nimeni prin zonă. Mă gândeam, acum au curăţat asfaltul nu au mai avut bani să toarne unul nou. La anu poate apucă să îl toarne, străduţa fiind una laturanica.

De vreo două săptămâni au apărut însă şi băieţii de la ApaNova care dau găuri din 5 în 5 metri, în ideea de a schimba conducta de apă rece.
Eu mă gandes, şi sper, că de aia nu au venit să toarne asfalt pe stradă. Poate au comunicat cu ApaNova, le-a zis că or să aibe şi ei lucrări pe acolo în urmă cărora toată strada va arăta ca după bombardament şi au amânat turnarea asfaltului până după ce se termină toate lucrările.

Desfăşurarea clasică în care se toarnă asfalt nou, după 2-3 sapatani vin de la apă/gaze sau mai ştiu eu ce, sparg tot asfaltul nou turnat se pare că nu a mai avut loc.

Minune sau coincidenţă ?

,
6 Comentarii
 1. Ana-smart trike :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  coincidenta! laughing)))clar! de obicei fac invers!

 2. catalin :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  tare de tot

 3. Tamy :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  Super tare…de tot rasul…dar sigur nu este coincidenta.

 4. Yamasha :

  A zis pe data de 27 iunie, 2011

  corect, la mine in ploiesti s-au asfaltat cartiere intregi…imprumut extern bla, bla, la 2 saptamani s-au gaurit iar de apa nova….romania!!!!

 5. Bogdan :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  MINUNE

 6. je :

  A zis pe data de 28 iunie, 2011

  in mod normal trebuiau sa vina mai intai cei de la Apa si apoi drumarii, ca faceau cei de la Apa gaurile lor si vedeau daca se suprapun …


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*