Am văzut şi eu o dată să comunice regiile între ele. Poate

Acum vreo lună au apărut la mine pe stradă băieţii de la direcţia drumuri. Au râcâit frumos bucăţi de asfalt şi se pregăteau să pună altul în loc.
Şi apoi nu a mai apărut nimeni prin zonă. Mă gândeam, acum au curăţat asfaltul nu au mai avut bani să toarne unul nou. La anu poate apucă să îl toarne, străduţa fiind una laturanica.

De vreo două săptămâni au apărut însă şi băieţii de la ApaNova care dau găuri din 5 în 5 metri, în ideea de a schimba conducta de apă rece.
Eu mă gandes, şi sper, că de aia nu au venit să toarne asfalt pe stradă. Poate au comunicat cu ApaNova, le-a zis că or să aibe şi ei lucrări pe acolo în urmă cărora toată strada va arăta ca după bombardament şi au amânat turnarea asfaltului până după ce se termină toate lucrările.

Desfăşurarea clasică în care se toarnă asfalt nou, după 2-3 sapatani vin de la apă/gaze sau mai ştiu eu ce, sparg tot asfaltul nou turnat se pare că nu a mai avut loc.

Minune sau coincidenţă ?

6 comments

  1. corect, la mine in ploiesti s-au asfaltat cartiere intregi…imprumut extern bla, bla, la 2 saptamani s-au gaurit iar de apa nova….romania!!!!

  2. in mod normal trebuiau sa vina mai intai cei de la Apa si apoi drumarii, ca faceau cei de la Apa gaurile lor si vedeau daca se suprapun …

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.