zambesc.com RSS Feed

Zacusca cu hribi de la ,, Capricii si delicii”, un maglavais oarecare

Imi place zacusca, imi plac si hribii si cred ca o astfel de combinatie bucura papilele gustative oricarui gurmand. Si totusi astazi am fost extrem de dezamagit. Dupa ce am deschis un borcanas marca ,, Capricii si delicii”mi-a pierit pofta de mancare instant. Ba mai mult dupa prima imbucatura am avut senzatia ca am in gura o colonie de furnici. Nu tu gust de zacusca, de hribi nici nu poate fi vorba.

Pur si simplu un maglvais oarecare, doar pretul piperat si eticheta erau in ,, ordine”. In rest banii pe fereastra. In concluzie daca iti doresti un borcanas micut cu o eticheta frumoasa la un pret piperat iti recomand zacusca cu hribi de la ,, Capricii si delicii „. Daca insa vrei sa manaci zacusca cauta in alta parte.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*