zambesc.com RSS Feed

Un paramedic roman revulutioneaza medicina, a inventat terapia cu parizer

Poate stiti poate nu, dar de ceva timp circula in spatiul virtual un filmulet. ,, Pelicula ” cu pricina surprinde un brav om al muncii din zona medicala, care ciocaneste in cap un pacient cu o ruda de parizer. Greu de inteles de ce ? Dar poate totusi exista cateva explicatii…Iata cateva versiuni posibile :

Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!

Publicată de Carmen DAN pe Duminică, 2 iunie 2019

– nu avea la indemana ciocanul de 2 kg
– facea reclama la parizer
– era in post atat medicul cat si pacientul si primul a recurs la un ,, masaj” cu parizer, asa de pofta.
– medicul era nervos pe pacient deoarece cel din urma s-a prezentat doar cu parizer fara mustar…Nesimtitul, cum sa mananci parizer fara mustar.

Dincolo de gluma situatia e una penibila si izolata. Medicinistul ar trebui zburat fara parasuta. Zilele trecute am poposit cateva ore la Spitalul Judetean Timisoara, nu pot sa spun decat jos palaria fata de personal. Din pacate mai apar si astel de personaje care arunca nemeritat noroi in aceasta breasla.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*