zambesc.com RSS Feed

Targ Negreni 2019

Pentru iubitorii de antichitati, Targul de la Negreni e un fel de revelion, Craciun, concediu. Cu alte cuvinte o mare sarbatoare. In perioada urmatoare are loc primul targ, adica Tragul Coaselor. Varianta un pic mai mica a Targului de la Negreni. Dar asta nu inseamna cu nu merita vizitata. Astfel ca daca iti plac antichitatiile si targuiala iti propun sa nu ratezi o vizita la Negreni in perioada 03-09 iunie.

De preferat sosirea la targ joi, multi expozanti vin doar de joi. Ce-i drept unii vin de duminica si astfel pana joi mai scapa de ceva marfa. Ideal ar fi de poposit pe toata perioada, insa nu toti dispunem de o saptamana libera.

In ce priveste targul de toamna acesta nu trebuie ratat. E un fel de cireasa de pe tort, pentru aceasta chiar merita sacrificata o saptamana de concediu. Targul de la Negreni din toamna se va desfasura in a doua saptamana din octombrie. Si fara exagerare este cel mai mare targ de antichitati din sud-estul Europei.


Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*