zambesc.com RSS Feed

Swing Vote, o comedie draguta

Acum 2 ore am ales, aproape aleator, un film la care sa ma uit. Castigatorul: Swing Vote. Si am avut noroc, chiar mi-a placut filmul. O comedie draguta, care a picat la fix dupa o saptamana mai putin vesela.

Swing Vote se incadreaza in genul acela de comedii americane „patriotice”. Sunt amuzante insa au si momente in care devin serioase. Chiar emotionante… Mie mi-au dat lacrimile in cateva randuri. nerdlushing: Lacrimi de bucurie.
Si mi-a adus aminte de un alt film care mi-a placut mult: The Astronaut Farmer. In fine…

Pe scurt povestea filmului: un american obisnuit devine peste noapte cel mai important om din America. El urmeaza sa decida cineva va fi viitorul presedinte al tarii. Si are la dispozitie zece zile sa aleaga intre cei doi candidati. Candidati care vor face tot ce le sta in putinta sa ii castige votul. hee hee
Dar mai bine va las sa va uitati la trailer, poate vi se face pofta sa il vedeti si voi.

, ,

Comenteaza

Atentie: Momentan comentariile sunt moderate si e posibil sa apara cu o mica intarziere.

Comentariul tau este important pentru mine, insa inainte de-a posta citeste cu atentie, e posibil ca ceea ce spui tu sa se fi spus deja. Daca ai ceva de spus spune, fraze de genul : tare, super, excelent....nu ma intereseaza. Daca doar atata poti inseamna ca ai gresit blogul. Incearca sa te semnezi cu prenume sau nume, chiar nu vreau sa conversez cu obiecte gen ,, cabluri’’.....,, scari rulante’’ sau mai stiu eu ce.

*