Statul vrea sa impoziteze samsarii de masini, proiectul are sanse zero de reusita

Statul roman vrea sa faca multe, prea multe, daca i s-ar permite ar inscrie la Formula 1 toti melcii de prin gradinile romanilor, poate, poate castiga careva cursa. Ieri au anuntat cu surle si trambite ca samsarii de masini vor fi impozitati, nu scapa niciunul. Toti cei care vand mai mult de doua masini pe an vor fi taxati. Statul roman nu stie insa ca domnii samsari nu inmatriculeaza masina pe numele lor.

In cazul masinilor aduse de afara, acestea sunt vandute direct, primul care obtine numerele fiind proprietarul final. Iar cea de-a doua situatie, cand samsarii intermediaza o masina gata inmatriculata in Romania, pai se intampla cam la fel. Intelegerea e cu vechiul proprietar ca masina sa se radiezxe dupa 2-3 luni, intre timp samsarul gaseste client, vanzarea facandu-se intre vechiul proprietar si clientul samsarului.

In concluzie samsarii de masini nu o sa plateasca taxe. Guvernul va trebui sa pescuiasca in alta parte, in cloaca asta nu o sa prinda nimic. Nu ca ar fi un lucru bun acest fapt, dar asta e realitatea.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.