Pentru fanii Twitter

Folosesti Twitter? Intens? Atunci sigur o sa gasesti inspiratie in imaginile urmatoare.

ING Webcard pe twitter sau lipsa profesionalism ?

Din click in click ajung pe adresa de twitter pentru ING Webcard. ING Webcard, „cel mai avantajos pachet destinat cumparaturilor si platilor online„.

Mi-am facut cont pe Twitter

Da, de ieri mi-am facut si eu cont pe Twitter. In special pentru a urmari ce zic diverse persoane (sau organizatii). Probabil ca nu prea o sa scriu eu multe chestii pe acolo, dar daca totusi sunteti interesati, asta e contul meu: http://twitter.com/zambesc Ma duc sa il customizez putin, sa il personalizez. Bine, sper sa si reusesc asta. ;))

Plugin pentru a sincroniza Yahoo Messenger cu Twitter

Pe blogul celor de la Yahoo Messenger este prezentat un plugin util pentru a sincroniza statusul de la Yahoo Messenger cu mesajele trimise peTwitter. Eu personal nu folosesc Twitter, dar stiu ca sunt destule persoane captivate de acest serviciu. 😐 Asa ca … distractie placuta !

Yahoo Messenger acum si pe Twitter

De acum, daca doriti sa fiti la curent cu ultimele detalii legate de Yahoo Messenger (sau alte balarii), ii puteti urma si pe twitter. Pana la urma poate o sa imi fac si eu un cont pe Twitter, vad ca devine din ce in ce mai popular … sau poate ca nu.

12Seconds – Twitter pe video

Daca v-ati plictisit de Twitter acum exista si o varianta video pentru a lansa mesaje scurte catre lume. Si cand spun scurte, ma refer la maxim 12 secunde. :!! Iar pentru aceasta destrabalare a fost lansat 12seconds.

Cum sa ajungi pe Luna

Daca fizic e aproape imposibil, macar cu numele sa ajugem si noi pe Luna. 😀 NASA invita toate persoanele sa se alature explorarii satelitului nostru natural. Astfel, oricine doreste, isi poate trimite numele pe Luna, folosindu-se de naveta Lunar Reconnaissance Orbiter(LRO). Nu trebuie decat sa va inregistrati intr-o baza de date si aceasta va fi inregistrata intr-un microcip de pe naveta. Eventual puteti sa urmariti ultimele noutati si pe Twitter:…

TinyUrl vs WideUrl

Multa lume a auzit de TinyUrl. E acel site care te ajuta sa transformi un URL (adresa) lung in ceva foarte scurt, care sa incapa in diverse aplicatii unde nu ai la dispozitie prea multe caractere. Spre exemplu Twitter. Insa, exista un serviciu care face un lucru opus. Tranforma un URL obisnuit in „ceva” foarte lunggg, si anume WideUrl. Personal nu ii vad nici o aplicatie, insa poate exista vreun…