Faci bani ca stai pe messenger

In teorie suna ideal. Practica ne omoara. 😉 Care e ideea. Pe internet a aparut un nou programel, intitulat StatusPimp. Ce face el… pai, o sa se ocupe de statusul tau de la messeger.

Alt status ciudat, cu un animalut

Daca va plac statusurile ciudate azi am descoperit unul nou: un animalut.

Status ciudat

Am vazut la cineva din lista un status foarte ciudat. Ciudat la modul ca arata destul de dragut. O casa + copaci. Desenata. ;))

Cum sa stergi mesajele din statusul Yahoo-ului

Sebi m-a intrebat cum se pot sterge mesajele din statusul Yahoo-ului. Iar eu habar nu aveam. :-?? Dar ma gandeam ca ar trebui sa fie salvate pe undeva, asa ca am inceput sa caut. Primul loc: registrii. Si… am avut noroc, fix acolo sunt salvate. #:-S

Emoticoane la status

Da, se poate sa aveti emoticoane la statusul de pe Yahoo Messenger. Nu, nu functioneaza pentru orice versiune de Y!M. Momentan emoticoanele apar la status, doar daca aveti instalat Yahoo Messenger 9.0 Beta. Si nu sunt disponibile decat urmatoarele emoticoane: De acum va puteti scrie singuri statusul, folosind programul de scris statusuri folosind emoticoane.

Yahoo Messenger – secrete ascunse

Aproape toata lumea foloseste Yahoo Messenger insa sunt putini aceia care ii stiu toata secretele. Nici eu nu le stiu pe toate insa o sa impartasesc cu voi unele dintre ele. 😉