De unde vin idiotii ?

Pe vremuri se zvonea ca persoanele din aceasta categorie se plimba cu un car pana ce atelajul se rastoarna. Si de aici explicatia unui numar foarte mare de idioti pe metru patrat. Ieri fiind la pranz intr-o pizzerie din Timisoara am aflat ca aceasta teorie populara nu prea sta in picioare. Prostia se cultiva, se transmite, nimeni nu o aduce cu forta, nimeni nu se naste cu prostia gata inoculata….

O sugestie pentru bobocii FJSC

Pentru cine nu stie FJSC = Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii Daca esti un boboc la FJSC cea mai buna chestie pe care o poti face acum, pentru viitorul si cariera ta, e sa iti faci un blog. Si am sa explic imediat si de ce.

Sfaturi SEO pentru incepatori

Baietii care scriu pe Google Webmaster Blog s-au gandit sa redacteze un scurt ghid cu sfaturi SEO pentru incepatori. Daca sunteti la inceput de drum si vreti sa aflati cateva informatii de baza despre SEO (optimizarea pentru motoarele de cautare) acest document e numai bun. Scurt si la obiect.

La prima intalnire

Prima intalnire este un punct important al oricarei relatii dintre un barbat si o femeie. Sunt o multime de reguli si sfaturi despre ce sa faci sau ce sa nu faci la prima intalnire insa exista o singura certitudine: niciodata nu o sa se intample asa cum visezi tu. 😉 Cel mai bine e sa iti urmezi instinctele si eventual sa consumi putin alcool inainte de „marea finala” pentru a…