Tot ce e bun tre sa dispara – Parazitii

Azi, la prima ora, am fost sa iau noul albumul Parazitii: Tot ce bun tre sa dispara. Pentru ca, dupa ce am ascultat ultima lor melodie, Arde, m-am gandit ca o sa fie tare albumul asta. Ramane sa ajung acasa, sa il ascult, si sa vad daca m-am inselat sau nu.

Parazitii – Arde

Ultimul videoclip de la Parazitii: Parazitii – Arde. (feat. Mr. Levy)

Parazitii – Slalom printre cretini, remix + Drumuri fictive

Gata, m-am dus sa cumpar GSP pentru albumul Parazitii. Slalom printre cretini. Bine, mai mult pentru Drumuri fictive mi-am dat interesul, restul sunt remixuri.

Parazitii – Drumuri fictive in, in… Gazeta Sporturilor

Gazeta Sporturilor, 6 octombrie. Impreuna cu CD. CD cu un nou single: Parazitii – Drumuri fictive. Plus melodia Mix Bun. Si restul numai remixuri. Deja-vu ?

Parazitii – Cronici Pentru Timpuri Noi 2009 [PROMO Album]

Azi am descoperit si eu o noua melodie de la Parazitii: Cronici Pentru Timpuri Noi, o melodie promo pentru viitorul lor album. La prima ascultare nu m-a impresionat, poate sunt si prea obosit dupa ziua de azi.

Videoclip Parazitii – De ziua ta

Parazitii tocmai au lansat un videoclip pentru celebra lor melodie: De ziua ta. Care e relativ geniala. Insa videoclipul e foarte slab.

Parazitii 17 Soundtrack

Vrei bani? Banii n-o sa cada degeaba din cer Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer Vrei respect? Invata sa respecti, sa oferi Trebuie sa meriti tot ce ai, sa castigi, nu sa ceri!