2 gângănii

2 gângănii filmate cu macro. Un păianjen şi un gândăcel.

Cum poţi câştiga un Nokia N8 sau un Nokia E7

Vrei să câştigi un Nokia N8 sau un Nokia E7? E foarte simplu. Pentru că acum (după mai mult timp decât era prevăzut) s-a ajuns şi la ultima parte a concursului Qt Developers. Trei aplicaţii concurează pentru un premiu de 10.000 euro. Nu trebuie decât să votezi una din cele 3 aplicaţii înscrise în concurs şi intri automat în tragerea la sorţi pentru cele 2 telefoane de mai sus.

Nokia N8 în picaj liber

Sau ce vede telefonul (un Nokia N8 spre exemplu) atunci când îl scăpaţi pe jos. M-am sacrificat eu să înregistrez.

La motocross, Moreni 2011

Dacă tot am ajuns azi prin Moreni am zis să merg şi eu la motocross. O competiţie sportivă ce se desfăşoară destul de rar în România dar cât de cât spectaculoasă. Aveţi şi două filmuleţe (cam lungi, nu ştiu dacă are cineva răbdare să le vadă cap coadă). În primul este înregistrată o cursă iar în al doilea diverse fragmente din restul curselor.

Nokia N8 rezistent la foc

Gândindu-mă ce să mai filmez (macro) cu Nokia N8 am ajuns la foc. O hârtie care arde. Filmuleţul, în continuare.

Life

Am pus cap la cap mai multe secvenţe din secvenţele filmate cu kitul de la Nokia şi a ieşit un mic filmuleţ. Nu e cine ştie ce , dar m-am muncit ceva cu el. Şi da, se vrea a avea şi o poveste în el.

Câteva jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01

Acum am descoperit şi eu oferta Nokia: jocuri gratuite pentru Nokia N8, Nokia C7, Nokia E7 şi Nokia C6-01. Pentru a avea acces la ele puteţi descărcă aplicaţia Cadoul verii sau pur şi simplu le downloadaţi direct din magazin.

Gheaţa care se topeşte

Nu e cine ştie dar am mai filmat o chestie: gheaţa care se topeşte.

Ploaie

De fapt picături de ploaie. Vroiam doar să îmi testez noile jucării.

Nokia N8 Productions kit

Yey!!! A ajuns!!! Nokia N8 productions kit