zambesc.com RSS Feed

Experimentul Mojave a luat sfarsit

3 Comentarii

Recent am aflat despre un nou program efectuat de Microsoft intitulat Experimentul Mojave. Probabil va intrebati si la ce se refera. Pai….
In general lumea nu prea vrea sa treaca la Windows Vista, circula o multime de zvonuri cum ca se blocheaza des si are multe erori.
Ceea ce e adevarat, daca ai un computer de acum 5 si caruia nu i-ai mai facut nici un upgrade. Dar pentru un computer modern: dual core, 2 giga ram, placa video cu suport directx10, Vista e ideal. thumbs up
Revenind la Mojave, ce a facut Microsoft ? A chemat o multime de oameni, oameni care nu mai folosisera in viata lor Vista, la un interviu sa isi spuna parerea despre acest sistem de operare. Si bineinteles ca toti aveau o parere foarte proasta. big grin
Apoi li se prezinta Windows Mojave (in realitate Windows Vista hee hee ), noul sistem de operare ce urmeaza sa fie lansat. Si bineinteles ca toata lumea a fost uimita de modul in care se prezinta si facilitatile pe care le ofera. Totusi sper ca Microsoft nu a apelat la actori pentru acest experiment si reactiile erau cat se poate de realiste.

Oricum, eu personal folosesc Windows Vista de cand a fost lansta si nu am de gand sa revin la XP. big grin

, , ,