zambesc.com RSS Feed

De ce sa invete cei mici engleza

2 Comentarii

Invatarea unei a doua limbi,  inca de la varste mici, in ziua de azi nu mai este o optiune, ci o necesitate. Lumea se schimba cu mare viteza si printre putinele certitudini pe care le avem, cu siguranta, este importanta fundamentala pentru fiecare cetatean de a putea interactiona cu un numar tot mai mare de oameni… nu intotdeauna de aceeasi nationalitate.

Descoperirea, in special a limbii engleze, de la o varsta frageda, este o alegere pe care din ce in ce mai multi parinti o fac astazi in mod constient, cu certitudinea de a asigura copiilor lor un instrument necesar pentru a face fata provocarilor de maine. De aceea, in scoli, in special in ultimii 20 de ani s-a implementat studierea limbii engleze inca de la gradinita.

Pe masura ce cresc, celor mici le sunt predate notiuni noi si din ce in ce mai complexe. De exemplu, la clasa a 2-a, elementele predate sunt mult mai profunde decat la clasa 1. Pentru asta, exista manuale de engleza clasa a 2 a, de la librariadelfin.ro, de mai multe tipuri, astfel incat atat profesorii, cat si parintii sa aiba mai multe optiuni.

Aceste manuale de limba engleza clasa 2, disponibile pe site, sunt realizate pe baza programei scolare, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele au preturi Citeste in continuare…

, ,