P.S. S-a lansat si Internet Explorer 9

Acum 2 zile (cred) s-a lansat si Internet Explorer 9. Eu am incercat varianta beta, m-a dezamagit, asa ca nu stiu cand o sa incerc si varianta finala. Poate intr-o zi cand sunt foarte plictisit si nu deloc ce face.

Am dezinstalat Internet Explorer 9 Beta

Cand a aparut Internet Explorer 9 Beta m-am grabit si eu sa il downloadez si sa il instalez. Mare prostie am facut. Pentru ca are multe bug-uri.

Eu chiar am crezut in Internet Explorer 9 (beta)

Acum cateva zile, cand a fost lansat Internet Explorer 9 beta, eram super entuziasmat. Wowww. Eu sunt si am fost dintotdeauna fan Internet Explorer. Iar cand au lansat versiunea asta am zis gata, sa vezi cate imbunatatiri o sa aduca, ce viteza o sa aibe, cat de bine o sa se miste. Si, pentru 2-3 zile chiar nu am avut nici o problema.

Internet Explorer 9 Beta

Am instalat si eu Internet Explorer 9 Beta. Si imi place. \m/ Se misca bine. De fapt se misca mai repede decat Internet Explorer 8. In afara ca se misca repede mi-au mai placut 2 chestii.

Internet Explorer 9 – Test Drive

La 1 an de la lansarea Internet Explorer 8, Microsoft prezinta urmatorul browser: Internet Explorer 9. Evident cu diverse imbunatatiri. Bine, nu va entuziasmati prea mult. Doar il prezinta, la modul test drive.