DOC – Scapat de sub control

Pentru pasionati, evident. DOC – Scapat de sub control

BRG – In Lumea Lor

BRG – In Lumea Lor, o melodie pusa la download cu scopul de a pregati terenul pentru noul album ce va fi lansat in octombrie: Autopsie.

M&G – Canicula (random hip-hop)

De sezon: M&G – Canicula

Skizzo Skillz – Pierdevara

Cand am ascultat Skizzo Skillz – Pierdevara, am crezut ca se vorbeste despre viata mea. Cand a mai ajuns si la partea despre „Inainte mergeam la baschet cu pretenii mei, acum merg la baschet cu copii prietenilor mei” deja eram convins. Era povestea mea. ;))

Razzu – Vremurile Noastre Feat. Ch`l (random hip-hop)

Tot ascutand eu melodii asa aleator am dat si peste Razzu – Vremurile Noastre Feat. Ch`l Melodia e destul de slaba, dar versurile sunt atat de adevarate. Din pacate.

Ad Litteram ft. Hanna – Mi-e Teama (random hip-hop)

Pentru ca fericirea mea inseamna a fi tu fericita… pentru ca fericirea mea inseamna a fi alaturi de tine … 8->

USM – Mita (random hip-hop)

Rentru ca am o caruta de melodii Hip-Hop pe care nu am apucat sa le ascult m-am decis sa pornesc azi o mini-serie cu titlu random hip-hop. Iar cand mai descopar (sau redescopar) cate o melodie care imi pare intersanta, o sa apara si pe aici. Astazi USM – Mita

Romanii si preferintele lor muzicale

Se pare ca preferintele muzicale ale romanilor orbiteaza in jurul a doua genuri. Hip-Hop si Manele. Cel putin asa reiese din statistici.  :-B Astfel topul artistilor este dominat de Hip-Hop, cu 4 pozitii ocupate in top 10, incluzand locul 1 si locul 2. Si cum era de asteptat descoperim  Parazitii, B.U.G. Mafia, Ombladon si Bitza in acest top. In schimb, daca privim topul celor mai cautate albume descoperim manelele ca fiind…