Yahoo Multi Messenger 10

Daca aveti Yahoo Messenger 10 si vreti sa va logati cu mai multe id-uri puteti folosi Yahoo Messenger 10 multi messenger (pe scurt Multi Messenger 10).

Jocuri gratis pe Steam

Daca aveti Steam iata o lista cu cateva jocuri gratis pe care le puteti downloada si juca. Deci gratis. Fara nici un fel de obligatie. Repet, jocuri gratis !

Need for Speed World, gratuit

Recent am aflat si eu ca Need for Speed World poate fi downloadat gratis. Il downloadezi, il instalezi si te joci. Evident, online. Insa e o chestie mare, sa lase jocul pentru a fi downloadat gratuit.

Malicious Software Removal Tool

Malicious Software Removal Tool este un program oferit gratis de Microsoft ce poate fi si el inlcus la categoria antivirusi gratis. Nu e asa de avansat si nu ofera aceleasi faciliatati ca un antivirus clasic, insa va poate scapa de anumite probleme. Mai ales ca e si destul de mic, nu pierdeti nimic daca il instalati. 😉

Antivirus gratis

Eu nu mai foloses un anitivirus de mult timp insa astazi m-am uitat putin sa vad ce se mai gaseste gratis pe internet pentru a proteja calculatoarele de termite. Se pare ca sunt o multime de produse insa, la multe dintre ele, de abia dupa ce le instalezi descoperi ca trebuiesc activate(cumparate) pentru a functiona normal. Daca va intereseaza un antivirus gratis, si destul de eficient, puteti incerca AVG. Asta…