Ice Cream Sundae

Ice Cream Sundae, o inghetata probabil foarte cautata la americani, este celebrata azi pe Google.

Logo-ul Google in 2010

Pentru ca a mai trecut un an, urmeaza toate imaginile pe care Google le-a avut pe post de logo in 2010. Cine a pierdut episodul de anul trecut, il invit sa vada ce logo a avut Google in 2009.

La Multi Ani 2011 si tot ce va doriti voi in anul nou ce vine

La Multi Ani 2011 ! Va urez ca in anul nou ce vine sa vii se indeplineasca toate dorintele Distractie placuta de revelion si sa ne auzim cu bine in 2011.

Are idee cineva ce reprezinta logo-ul Google de azi ?

Uneori Google isi schimba logo-ul pentru a marca diverse evenimente sau sarbatori. De cele mai multe ori imaginile sunt la obiect si au o logica. Astazi insa, situatia e putin diferita. Google si-a schimbat logo-ul insa eu nu inteleg deloc ce promoveaza. Pentru ca nu e o singura imagine, ci mult mai multe si mai mici.

Robert Louis Stevenson, azi pe prima pagina de la Google

Acum am vazut si eu ca logo-ul Google de azi este dedicat lui Robert Louis Stevenson. Probabil ca multi habar nu au cine este acest Robert Louis Stevenson. Pentru mine e unul dintre scriitori care mi-au facut copilaria mai frumoasa.

Finala Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 si Google Logo

Era de asteptat ca Google sa isi schimbe logoul. Cu tematica Finala Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.

Interesant logo-ul Google cu Solstitiul de vara

Interesant pentru ca nu e doar un logo, sunt 4. Cu aceasi tematica „Solstitiul de vara„. Dai click pe ele si tot se schimba. Plus ca mai sunt si dragute.

Ziua copilului

1 iunie. Ziua copilului . Inceputul verii. Putin cam trist. Innorat si cu greve. Macar Google are un logo dragut. ;))

Google si PacMan

Daca nu ati vazut pana acum, astazi Google are drept logo o imagine cu PacMan. De fapt nu e o imagine, e o intreaga animatie. Cu tot cu sunet ! Sunet care nu poate fi oprit in nici un fel. 😐 Nu stiu ce a fost in mintea lor, dar e cam idioata ideea. Sa intru pe Google si sa ma trezesc cu diverse zgomote.

1 martisor de 1 Martie

Pentru ca e 1 martie, pentru ca azi se dau martisoare, nici Google nu a ramas mai prejos.