Pentru cine nu a fost atent

La un comentariu de la un cititor. Unii din cei care folosesc raspunusrile de aici sunt printre castigatori concursului de la eMAG.

Cum scapi de mesajele primite de la 123 (concursul Castiga dorinte indeplinite de la Orange)

Primesc acum o saptamana un mesaj de la Orange: Oferta speciala Orange la promotia Castiga dorinte indeplinite: trimite un SMS GRATUIT la 448 si poti castiga cei 5000eur de azi! Primesti si 15 SMS nationale $-) Daca e gratis, hai sa dau sms.

Pentru cei care nu cred in concursul de la eMAG

Am primit de la un cititor poza cu aparatul foto catigat. Un Nikon Coolpix L21. Se pare ca baietii de la eMAG sunt darnici, alaturi de aparat au mai dat bonus o geanta si un card de 2 giga.

Cum a fost la maratonul de concurusuri de 24 de ore de pe Facebook

S-a terminat si maratonul de 24 de ore. Si pot sa spun ca mi-a placut. Ok, nu a inceput chiar bine. Au intrat multi in competitie, blogul meu nu le-a facut fata si a cedat. Am incercat sa facem o conferinta pe messenger cu toti cei care participau, a cedat si messengerul. Pana la urma am gasit o solutie mai buna. Un chat online. Ca sa nu mai apara alte…

Relatii Publice la RATB

Exista momentan o campanie: RATB si BCR te premiaza in fiecare zi ! De fapt un concurs. Care e destul de simplu. Incarci un card RATB prin ATM-urile de la BCR, online sau prin POS BCR de la anumite centre de reincarcare si intri in tragerea la sorti. Tragere la sorti, zilnica. Daca ai norocul sa castigi premiul, vei primi 12 abonamentele lunare valabile pe toate liniile urbane, pentru un…

Am castigat !

La Goldenbox/PaginiAurii. Aveau regulamentul putin ciudat dar pana la urma m-am decis sa ma inscriu. Si am tinut pe blog widgetul lor fix 3 saptamani. Iar azi tot asteptam cu emotie sa vad desemnarea castigatorilor. Si au fost afisati intr-un final.

Si castigatorul este …

… diaan , pentru perseverenta de care a dat dovada.