Confesiunile unui cafegiu (audiobook)

Acum vreo 2 saptmani, intr-un drum mai lung cu masina, am ascultat si eu prima data un audiobook: Confesiunile unui cafegiu. Nu stiu daca pur si simplu cartea era foarte buna sau interpretul avea foarte mult talent insa mi-a placut foarte mult. Daca aveti ocazia sa cititi cartea, sau macar sa ascultati audiobook-ul, va recomand sa nu ratati ocazia.

Despre carti si anticariate

Am mai scris de cateva ori despre carti, acum ceva timp. Si iata ca iar ma cuprinde dorul de citit. Si cum afara nu e o vreme prea placuta, iar internetul a devenit rezolvarea tuturor problemelor moderne, am cautat si eu pe google un anticariat online. Si l-am gasit. Se numeste Coltul Colectionarului si din cate am vazut e cel mai mare si mai bun anticariat online din Romania.

Stephen King – Tinuturile Pustii

Pentru fanii Stephen King, a aparut al treilea volum al seriei Turnul intunecat: Tinuturile Pustii.

Gaina fara bilet – Ion Cristoiu

Mi-am luat si eu de Bookfest cartea Gaina fara bilet. De Ion Cristoiu. Asta dupa ce, cred ca vineri, vazusem reclama facuta cartii in Adevarul de seara. Reclama generoasa de unde am dedus ca, in aceasta carte, voi gasi proza satirica de calitate.

M-am reapucat de citit. Lumea Fluviului – Philip Jose Farmer

Acum multi ani, cand mai colindam antiacariate, am dat peste Lumea Fluviului. Si mi-a placut la nebunie aventura din carte. Din pacate insa ce aveam eu era doar primul volum. Iar pe restul nu le-am mai gasit. Acum insa, am primit cadou toate volumele. Toate. \:d/ Asa ca m-am reapucat de citit.

La asfintit, de Stephen King

Am alergat putin azi dupa proaspat aparuta carte a lui Stephen King, La asfintit. Nu, nu pentru mine, in general nu citesc genul asta de carti. Dar se pare ca e interesanta cartea. Din ce mi s-a povestit. Povestiri in stilul caracteristic care te fac sa te uiti sub pat inainte de culcare. Sau sa incerci sa nu superi pisica care doarme linistita langa tine.

E placut sa citesti

Ultima carte pe care am cumparat-o, si am citit-o, a fost pe undeva prin vara. Eram prin Suceava si am dat peste o promotie. De fapt nu mi-am luat doar o carte, ci 2. Una fiind „Cele trei stigmate ale lui Palmer Eldritch„. Am citit-o, nu mi-a palcut in mod special, dar mi-a dus aminte de vremurile in care citeam intens. Si am zis ca neaparat trebuie sa mai gasesc…

Cartile lui Jules Verne, motiv de bisnita

Ies ieri in Grangasi de la metrou si dau peste o mini imbulzeala. Curios, arunc un ochi sa vad care e treaba. Langa chioscul de ziare, 2 bisnitari (de etnie rroma) vindeau cartile alea ale lui Jules Verne ce apar impreuna cu ziarul.