Cartea Recordurilor – Episodul 6

Stiu ca a tercut mult timp de la episodul 5 insa mai bine mai tarziu decat niciodata. 😀 Astazi, episodul 6 din Cartea Recordurilor.

Cartea Recordurilor – Episodul 5

La o luna dupa episodul 4, astazi episodul 5 din Cartea Recordurilor. Ce puteti vedea in acest episod:

Cartea Recordurilor – Episodul 4

Din pacate imi aduc aminte rar sa mai postez cate un nou din episod din Cartea Recordurilor. Daca v-a placut episodul 3 sigur o sa va placa si acest nou episod. 😀 In episodul 4 veti descoperi:

Cartea Recordurilor – Episodul 3

A trecut ceva timp de la episodul 2 insa azi urmeaza un nou episod cu „eroii” din Cartea Recordurilor. In episodul 3 veti descoperi:

Cartea Recordurilor – Episodul 2

Dupa episodul 1, azi urmeaza alte fapte nebunesti cu care oamenii au reusit sa ajunga in Cartea Recordurilor. Pentru episodul 2 avem:

E oficial, Firefox a intrat in Cartea Recordurilor

E oficial, Firefox 3 a reusit sa intre in Cartea Recordurilor datorita celor 8.002.530 de persoane care au contribuit la download. Au fost felicitati chiar si de Microsoft. 😀

Cartea Recordurilor – Episodul 1

Intotdeauna am fost pasionat de Cartea Recordurilor si faptele extraordinare nebunesti la care unii oameni recurg pentru a-si vedea numele inscris in Cartea Recordurilor. Daca si pe voi va pasioneaza, puteti urmari de-a lungul a 20 de episoade un top al celor mai traznite recorduri din lume. Astazi episodul 1 :